Udgivet i Skriv en kommentar

I øvrigt…

opskrift-aebleskiver-8Copyright
English recap

I øvrigt:

  • Er det endelig lykkes mig at komme afsted til ballettræning, så i går og i dag går jeg på den der uheldige John Wayne-måde
  • Bruger jeg ufatteligt mange penge på konfekt og bageingredienser disse dage, hvilket nok kommer til at forære mig lidt ekstra påsidebenene – forhåbentlig kommer der i det mindste nogle gode opskrifter ud af det her på bloggen
  • Er jeg fjollet med rødkålssalat for tiden
  • Har jeg engang stået og tudet til Luciaoptoget i børnehaven, selvom mine egne børn ikke var med
  • Kom jeg måske også til at tude en lille bitte smule til Driving Home Christmas forleden dag – var der nogen, der sagde jule-romantiker??
  • Har jeg fundet ud af, at jeg er den værst tænkelige vippe-extension-kunde man kan få! Fed erkendelse hva?!
  • Har jeg hovedpine disse dage, fordi jeg har skåret anseeligt ned på kaffeindtaget
  • Var jeg en lille smule babyskruk i sommers, men har nu fundet ud af at en lille hund nok er en bedre ide…
  • … hvilket min mand muligvis (helt sikkert!!) ikke er helt enig i
  • Drømmer jeg konstant om hjemmebagte æbleskiver

Godmorgen til jer, og tak fordi I tog jer tid til en omgang nonsens her fra morgenstunden. Jeg er igang med så mange gode ting til jer både i form af inspirerende indlæg såvel som fede (!!) give aways, der er på vej. Åh joh, december er en fed tid at blogge i, men lad mig endelig høre fra dig, hvis der er noget bestemt, du gerne vil have, jeg sætter fokus på (julepynt, DYI’s, borddækning, indpakning, andet?)

Jeg suser straks ud i virkeligheden efter denne light-morgen-blogging, men ikke uden at ønske dig en dejlig tirsdag. Tjek ind senere, hvor jeg deler en fin detalje med jer 

English recap

Sending you off to this tuesday with some nonsense facts like the time when I cried my balls out at the Luciasinging even though my kids where not in it, or how I dream about home baked “æbleskiver” these days and at the same time suffer from headaches from skipping coffee cup number 2, 3… 6.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.