0
Livet med børn Løst og fast

Lykkestunder #43

Copyright

English recap

Sidste uge var ugen efter ferien og samtidig ugen før ferien. På mange måder lyder det egentlig ret optimalt, men det har også sine små forhindringer, ikke mindst fordi pigerne bestemt lige skal finde grundformen til skoledage igen. Det havde jeg ærligt ikke i tankerne, da vi planlagde vores tur til Madrid, dog har de verdens bedste mormor inkl. kærlighedsven, som virkelig forstår at fylde dem med varme og tryghed, og som kender deres hverdag grundigt.

Arbejdsmæssigt nåede jeg lige en god stak kunder, selvom det skulle vise sig at være ugen med meget sygdom, så jeg led lidt under afbud, hvilket normalt ikke fylder i min lille biks – 7-9-13! Tiden forvaltes i stedet til mailbokspraktiskheder, indlæg og regnskab. Jep, den slags skal også gøres, selvom det indrømmet ikke er min foretrukne jobbeskrivelse som selvstændig. Jeg nåede også forbi et af PR-bureauernes pressedag, hvilket altså var alt jeg nåede denne gang – slet ikke godt nok, men forhåbentlig kan jeg sige hej hele vejen rundt næste gang. 

Her de gode glimt fra ugen, der gik, klem Dorte 

Nyt hår til frisøren selv – tiltrængt og dejligt og nu ikke så blond længere, yeah

Min smukke buket sprang ud på fineste vis… den klæder min gråblå væg så meget, at jeg overvejer en ny lignende, når vi kommer hjem…

Efterårsfint på alle tænkelige måder

Bagehygge i mit køkken…

Plantelykke – den vokser i breder sig så fint

Fantastiske opdagelser på pressedagene…

Elsker mine striber og elsker den hyggelige strik

Længe ventet fotobog – ingen henvisning nødvendig, fordi selvom bogen i sig selv er ganske fin, har det været dyrt og langsommeligt at have med at gøre

Nye vipper og det var tiltrængt – det var næsten så jeg så “hullet” ud. Hurra for Eva, der lige kunne klemme mig ind i programmet

Hovedet fuld af forventninger og en pakket kuffert efter alle kunstens regler naturligvis

Madrid for vores fødder i solskin

English recap

About last week: floral joy, baking projects, kids dressed for autumn and mum dressed for autumn. Also packing the suitcase and going to Madrid on a date that lasted 4 days. Yay, life is good

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Er du fjollet med hverdagslykke, så find flere indlæg her

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.