fbpx

Lykkestunder #45

img_3692Copyright

English recap

Om kiksekage, arvet gods og projekter, som langt om længe når sin ende. Her er lykkebidderne fra sidste uge til dig, som bare kan lide småtingsglæder på din skærm

ScreendumpJeg har simpelthen så travlt for tiden, men det er vel ingen overraskelse eftersom julen nærmer sig. Det er og bliver bare en travl sæson både for frisører og bloggere, og jeg er sjovt nok begge dele. Jeg kan faktisk godt lide at have travlt, og synes jeg performer bedre i disse perioder, måske du kender det?

Nå men der er altså kunder i biksen, så der bliver lavet masser af julehår disse dage, men jeg fandt også tid til et super interessant bloggerseminar, en arbejdssession med inspirerende Trine og et lige så interessant møde med en dygtig smykkekunstner, som jeg simpelthen glæder mig til at fortælle jer mere om. På privatfronten har der været legebesøg en masse, et halvfesent forsøg på at genetablere en madplan (lykkedes ikke kan du regne ud) og så er jeg begyndt på min juleplanlægning.

Ugen vi tager hul på bliver endnu mere crazy med en fuldt booket kalender og tonsvis af hængepartier på computeren, så jeg tror bare, jeg vil gå i hi hver aften med slikskål, kaffe og Mac’en i skødet.

Her til slut vil jeg bare opfordre dig til at tænke et par minutter over, hvordan du kan give dig selv en god start på den nye uge. Der findes helt sikkert små bitte ting, du kan klemme ind i programmet, så giver dig plads til refleksion eller nydelse. God søndag, klem Dorte 

lykke-2

Marias veganske bog giver mig så meget inspiration for tiden

lykke-3

En uvurderligt fantastisk håndcreme, som måske har reddet mine hænder. Det er La Roche Posay, som hjælper mig disse dage, hvor alt andet afprøvet slet ikke er nok eller rigtigt. Har været en hel del andre favoritter igennem fra både Oway, Avéne m.fl…

Verdens hyggeligste arbejdsdag gjort selskab af en fluffy lille Luna

lykke

Kold, men hyggelig dag i byen med Lisbeth, som lokkede mig på kiksekage-cafe i kitch, men hyggelige omgivelser. Kiksekage, det husker jeg fra mine kusiners fødselsdage, da jeg var barn, og for ganske nylig overvejede jeg endda at dele opskriften med jer her på bloggen – hvorfor kom jeg egentlig fra det??

schonabk-1

Lykken er at blive færdig med projektet, som bare lod sig vente på: En plantevæg i min salon!

Arvet rulamsjakke fra svigermors klædeskab – det er i øvrigt den samme, jeg viste frem i dette indlæg om genbrugslykke

Smukke smykker og inspirerende snakke, som I snart skal få lov at høre mere om…

lykke-1

Breathtaking morgenhimmel, hvor skyerne nærmest fløj over himlen i lyserøde formationer

English recap

About last week: Finally I finished my plant wall for the salon, I was captured by a fast and pink morning sky, moved myself into an inherited sheepskin jacket and fell in love with a fluffy puppy. Last week held lots of great things even if it was a bit too busy – again!

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Er du fjollet med hverdagslykke, så find flere indlæg her

Follow:
Share:

4 Comments

 1. Mille
  14. november 2016 / 19:47

  Hyggeligt indlæg som altid.

  Trænger den håndcreme mon hurtigt ind i huden? 🙂

  • 14. november 2016 / 21:56

   Ja, den snuder lidt, fordi den ligner noget fedtet stads, men den forsvinder hurtigt i huden og holder hænderne fugtet i længere tid end de mange andre jeg har prøvet

   • Mille
    25. november 2016 / 20:15

    Tak for svaret, Dorte. Det kan være jeg skal prøve den. Har bare fornemmelsen af fedtede/cremede hænder 😀

    Jeg plejer at få en mail, når du svarer, men det må jeg ha’ misset denne gang. Har derfor først lige set dit svar nu. God weekend!

    • 25. november 2016 / 21:52

     Prøv den, jeg føler slet ikke det er fedtet og hader selv de der overflade-fedtede hænder – rigtig god weekend til dig, klem Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.