Udgivet i Skriv en kommentar

Lykkestunder #46

img_4133-1Copyright

English recap

Om den første julepynt, kaffeafvænning, juleslik og alt muligt andet. 

ScreendumpEn uge er gået, som i høj grad kickstartede årets travleste sæson. Der er travlt på alle tænkelige måder lige fra julearrangementer med skolen som ekstra mange kunder og blogopgaver. Det er skønt på alle måder, men det kræver en særlig selvdisciplin samtidig, hvis man ikke skal få mavepine og sukkerkramper eller gå ned med stress. Jeg har for mange år siden lært at have respekt for mit eget sinds krav, så jeg er generelt god til at indlægge pauser i programmet – pauser, som jeg bruger på at lave ting, der giver mig energi, altså helt vildt egoistiske pauser.

For mig er en puase heldigvis også ting som at klippe-klistre med julekort eller bagværk, men det kan bestemt også være på den dovne måde med dyner i sofaen og serier på skærmen.

Sidste uge gik stærkt, men vi kom godt gennem den. Den kommende uge bliver også travl, og der ligger mange, gode planer i weekenden også, men det betyder netop også at vi skal planlægge nogle associale øjeblikke undervejs.

Er du god ved dig selv, når tiden flyver for stærkt? Ellers prøv at tænk lidt over, hvilke ting, du helst vil lave, når du skal hente energi, og så indlæg de pauser, hvor du kan. God søndag aften, klem Dorte 

Årets første kig til julepynten … det er ren magi ♥

Hjembragte grangrene til hjemmets vaser og til at lave kranse med

hverdag-2

Slik og begyndende julestemning i min lille salon

img_4135

Blød eftermiddagshimmel på Amager

styling-1

Te i stedet for kaffe – forstå mig ret, jeg drikker skam kaffe stadig, men jeg forsøger at skære en hel del ned, så en kop te eller to om dagen hjælper mig, når trangen til at trykke på kaffe-knappen melder sig

Skolens juletræsfest med nisser, juletræ, kage- og lbleskivebod samt et ordentligt virvar af børn og voksne

Den største lykke over dem alle; vores ellers nærmest utilnærmelige dame har besluttet sig for at være puttehyggelig i sofaen hver aften ♥

hverdag-4

Brændeovnen tændt – elsker, elsker, ELSKER det!

Lørdag morgen med dyner, film og tillukkede gardiner… dejligt

English recap

About last week: Wrapping up this week that once again seemed to be a bit too busy. We did manage to get through it without conflicts or melt downs which I attribute to good planning. There were many nice moments such the christmas party at the school, relaxing time on the living room floor and costing up with the cat. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Er du fjollet med hverdagslykke, så find flere indlæg her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.