Lykkestunder #47

adventskrans-4Copyright

English recap

Om travlhed, lyserød lyksagligheder, møder og julestads – her kommer mine lykkebider fra ugen, der gik.

ScreendumpWau, den uge her har været aldeles tosset, hvis man tager kalenderen frem og ser, hvor komprimeret den har været dag for dag. Det har været en af den slags, hvor jeg har måtte stole på min mands overblik, fordi jeg har simpelthen været nødt til at kun forholde mig til den aktuelle dag. Det er i slutningen af den slags uge, at jeg især værdsætter at lave disse indlæg, fordi jeg lige får rundet af og værdsat  hvert enkelt element, der gjorde mig glad og taknemmelig.

 

I dag har vi været et par timer ude i kulden, da vi mødtes med klassen til leg og æbleskiver, hvilket var en stor succes – virkelig hyggeligt! Dejligt var det også at vende hjem til adventskrans, brændeovn, varm kakao og sovende kat.

Den kommende uge har jeg fortsat travlt rent arbejdsmæssigt, men færre sociale aftaler, så forhåbentlig bliver der mulighed for at samle op på hverdagspraktikken, gaveindkøbene og blogindlæggene om aftenen. Jeg glæder mig og elsker den her tid, også selvom den er travl, så bare rolig – travlhed er ikke lig med stress.

Jeg håber, du nyder tiden her og får noget dejligt ud af det. Nyd din søndag, klem fra Dorte 

Trunterne hjælper med at vise, hvad man kan med en by Klipklap madras – den bliver udloddet i en give away meget snart, så hold endelig øje med bloggen, hvis du drømmer om sådan en skøn sag ♥

En af de der sjældne dage, hvor man kan tusse rundt i natbukser hele dagen, spise blødkogte æg og sidde med laptoppen og arbejde… flere af dem tak!

snurk-2_copyright

Lykken er at lægge en havfrue i seng om aftenen – for ikke at tale om ridepigen med sin hest! Vi er vilde med det nye sengetøj fra Snurk

lykke-32

Så er det også lidt ananas i egen juice med min julereportsge i denne uges udgave af Alt for Damerne. Reportagen blev skudt sidste år, og vores hjem har forandret sig vanvittig meget siden da, så det er ekstra sjovt at se 

Jeg hygger med gran og ståltråd for tiden, og har blandt andet begået denne lille dørkrans, som jeg er godt tilfreds med

hverdag-1

En gave fra en kunde, ikke bare en gave, men noget jeg har ønsket mig og endda indpakket i yndlingsfarve med pangtape – ren lykke!

Hyggelig arbejdsdag i hyggelige rammer og godt selskab

Smukke København på en skyfri søndag morgen, da jeg langt om længe fik mig selv afsted til ballet-træning – wau det var hårdt og godt!

adventskrans-4

Lykken er at hente den smukkeste adventskrans hjem fra blomsterbinderen…

lykke-10

Jeg trykkede næsten næsen fald mod ruden hos Gucci, da jeg så dette look – want!

hverdag-2

Også vi bemærkede den super-pink morgenhimmel tidligere på ugen – wau, bare wau ♥

grow-3

Adventstøser i fuld glimmer-udstyr – husk du kan vinde valgfrie sko til dig og dit barn i dette indlæg

English recap

About last week: Breaking in new glitter shoes and dresses, going to sleep as a mermaid, amazed by a super pink sky, ballet training on a sunny sunday, falling in love with a Gucci outfit, being my home in a danish magazine and meeting up with a colleague.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Er du fjollet med hverdagslykke, så find flere indlæg her

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.