Udgivet i 1 kommentar

Madrid dag 2

img_3471Copyright

English recap

Tag med mig rundt i Madrid her på vores anden dag i den skønne by med det dejlige solskin. Dagen blev primært brugt i Chueca og med rigtig meget fokus på spisning, ha ha 

Efter en god nattesøvn vågnede vi kvart over otte, altså vintertid. Vi var ikke ved at dø af sult, så vi besluttede at snuppe en cappuccino to go på en nærliggende Starbucks, og tog så benene med os ind i Malasañas små gader endnu engang. Vi havde jo dagen inden konstateret, at her var masser af små morgenmadssteder, men efter et kritisk runde endte vi altså på Toma Cafe i en lille gade væk fra mylderet. Det var helt perfekt, her var hyggeligt med planter i loftet, hvidmalet murværk og lidt kunst. Stedet var småt, så man sad på små stole, men det var også et vilkår, man i den grad kunne acceptere, eftersom hele stemningen var god. Vi fik en super god grilled cheese toast, lidt varmt surdejsbrød med smeltet smør, dulce de leche og salt og så et bananbrød. Appelsinjuicen var syrlig og friskpresset og alt var godt.

Efter morgenmaden stak vi snuden i retning mod Chueca, som var dagens fokus. Vi gik rundt i gaderne og på turen tilbage stødte vi tilfældigt på en restaurant, som præsenterede sig nærmest magisk for øjnene af os. Alt ved placeringen og rammen fungerede, så vi bevægede os ind for at snuse lidt – det endte med, at vi bestilte bord før vi lod os friste ind til en udstilling med verdens pressefotografier. Det var en fin og rørende udstilling, som gjorde lidt ondt i hjertet, men ingen fortrydelser dog.

Efter at have gået lidt længere ind i Chueca endte vi på et tidspunkt ved et lille torv, som lå badet i sol. Her satte vi os og drak et glas hvidvin – solen gjorde mig nærmest bims, men det var virkelig dejligt. Efter den lille afslapningsstund gik vi ind i Mercado de San Anton, som er et markedssted lidt i stil med Torvehallerne i København. En sammenslutning af delikate indkøbssteder med alt lige fra søpindsvin til franske konditorkager. Du finder her også udskænkningsteder og tapasbarer, og på taget ligger en super charmerende tagterrasse med masser af liv og travlhed. Jeg købte et par franske kager, som vi tog med tilbage til hotellet.

3
Med kager i håndbaggagen tøffede vi videre ind i bydelens gader, hvor vi fandt os et tapassted. Vi var blevet sulte og bestilte lidt mad og drikke, hvor de obligatoriske kroketter absolut skulle med på ordren. Jeg er fjollet med det skrupsakker, og fik smagt mig gennem mange varianter i løbet af vores 3 dage. Vi gik med stopfyldte maver tilbage til hotellet, hvor vi gik omkuld – sjovt så hurtigt man lærer at benytte sig af ordet siesta, hva?! Først efter vores lur kunne vi overskue at smage på de fristende små kager, som var lidt perfekte, bare lidt…

45 6img_3528

Aftenen bød på hyggelige hvidvinstimer før middagen på Bosco, som vi jo havde fundet tidligere på dagen. Jeg var træt på en træls måde, nok fordi min lur blev en anelse for lang, så jeg havde svært ved at hænge rigtigt sammen. Ikke desto mindre præsterede vi at drikke vin på 2 forskellige caféer og barer før middagen i de skønne omgivelser. Vi kom ved tilfælde rundt i nogle andre gader af Chueca, end vi havde været tidligere på dagen, og det skulle vise sig, at vi var gået glip af et par eksklusive gader med lækre shoppemuligheder.

Vores anden dag var næsten endnu bedre end den første, og det siger lidt, for der var allerede fra starten lidt at leve op til. Vi er blevet meget vilde med Madrid ♥

English recap

Our second day in Madrid started yet again in Malasaña with breakfast a Toma Cafe, that came recommended. It was a lovely little place with rustic interior and great things on the breakfast menu. After a succesful breakfast we left Malasaña to go into Chueca that we knew needed some of our attention as well. This area was inspiring and very diverse and we spend most of the day here before crashing at siesta time back at the hotel. We managed to visit the world press photo exhibit and to discover a restaurant in great surroundings and in the evening we went there to enjoy dinner. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

1 tanke om “Madrid dag 2

  1. Jeg besøger altid Toma når jeg er i skønne Madrid, det er stadig mit favoritsted i byen når jeg skal have kaffe.

    Mama Framboise er også en skønt sted hvis man har lyst til en god kage, godt I kom det forbi.

    Hvis I har mulighed for det skulle I tage forbi Platea, en gammel biograf der er lavet om så der er restauranter og barer, er man heldig er der også live musik, så det er skønt at kunne sidde der og nyde en cocktail!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.