Udgivet i Skriv en kommentar

Mit fine juleophæng

bybak-jul-4Copyright
English recap

Dagens lille detalje ♥

indlægget indeholder reklame_grønMit juleophæng får en del opmærksomhed fra jer, så jeg ville vise jer lidt mere af det. Ophænget blev syet af min mormor, der altid havde mange smukke projekter igang. Hun syede damer til indramning, smukke kuverttasker og tøj, og hun var dygtig til det med hendes baggrund som dameskrædder. Ophænget har været en del af mit barndomshjem i rigtig mange år, men sidste år fik jeg lov at overtage det, hvilket jeg er vildt glad for 

bybak-jul-5

Julen er for mig en både romantisk og nostalgisk tid, hvor jeg giver mig selv lov til at være gammeldags, sorgfuld og romantisk på én gang. En blanding af følelser, som jeg mestrer uden at miste balancen, og som virkelig fylder mig op her sidst på året. De gamle klenodier i julekassen bidrager på en vældig fin måde. Mon du kan genkende dig selv i det, jeg beskriver?

English recapDetail of the day ♥

The wall piece is one that I hold especially dear. It was made by my grandmother and hung in my childhood home, but last year the torch was passed on to me. Not only do I appreciate the sentimental value of it, I actually love the visual beauty too and believe that my girls will grow up connecting the christmastime with this piece.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.