Udgivet i Skriv en kommentar

Mit hyggelige julehjem

bybak-jul-30Copyright
English recap

Er du begyndt at pynte op til jul endnu? Her er en status fra mit lille hjem, hvor pynten foreløbig består af naturlige indspark, men … det kan nu ikke vare længe

indlægget indeholder reklame_grønJeg er virkelig ramt af den gode, romantiske julestemning i år. Til trods for at have vanvittig travlt og mere arbejde, end hvad godt er, så elsker jeg virkelig hver dag lige for tiden. Julepynten består herhjemme foreløbigt mest af grønt og af belysning, men det gør det måske også ekstra fint og hyggeligt at spankulere rundt i. I hvert fald behøvede man i grunden ikke gøre yderligere, selvom det absolut (selvfølgelig) er min plan, ha ha.

bybak-jul-17 julestjerne-2bybak-julevindue bybak-jul-6bybak-julekransadventskrans-5bybak-jul-10bybak-jul-31julestjerne

Med indkøbte enebærgrene, fyr og blågran har jeg kastet mig over små udstillinger. Det er foreløbigt blevet til en lille dørkrans på hoveddøren og en ranke i køkkenvinduet. Jeg er vild med enebærgrenenes små grankviste! Julestjernerne er også rykket ind, og jeg er især glad for min runde dekoration lavet i en gammel madam blå bageform. Nogle gange er det bare de simple løsninger, som er de bedste, og det er i hvert fald super nemt og hurtigt at lave denne.

Jeg har her til morgen været ude at hente en sofa fundet på dba. Jeg er ret spændt på om den bringer det liv med ind i vores nye udestue, som jeg har forestillet mig. Mere om det senere, rigtig dejlig dag til dig, kærligst Dorte 

English recap

My home is slowly transforming itself into a Christmas home and I love it. I’ve started up primarily with some lights and greens which absolutely could be enough for some people, but I am looking forward ti add tinzels and sparks soon. Wish you a happy day, love from Dorte

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.