Udgivet i 1 kommentar

Konfekt alle kan lave

marcipanbrod-2Copyright
English recap

Er du vild med hjemmelavet konfekt, men slet ikke født til at stå i køkkenet? Her er 4 genveje til hjemmelavet konfekt, som selv den mindst køkkenkyndige kan få lavet uden sved på panden.

Da jeg var barn, var noget af det mest magiske at gå i køkkenet med min mor, når der skulle laves konfekt og julesmåkager. I år er mine egne piger ved at være så dygtige i køkkenet, at de godt kan være med til nogle af juleforberedelserne, og derfor har jeg tænkt over hvilke super nemme konfektting, jeg kan smide dem ud i uden risiko for faillure (eller stress!). Jeg deler med jer hvilke ting, jeg har på listen, i tilfælde af at du egentlig gerne vil lave lidt konfekt, men ikke helt kan overskue at kaste dig ud i en masse avancerede udgaver.

marcipanbrod-4marcipanbrod-2 marcipanbrod-1marcipanbrod-3

Et super nemt marcipanbrød

Du skal bruge:

Marcipan
Espresso

Brændte mandler (køb dem, hvis du ikke vil lave dem selv)
Mørk chokolade

Mos 1 espressoshot ud i en håndfuld marcipan til massen er blød og jævn. Rul eller mas ren marcipan ud til en rektangel og fyld espressomarcipanen i midten i et tykt lag. Hak brændte mandler og fyld dem oven på espressomassen og fold så marcipanen omkring fyldet – luk også godt til i begge ender før brødet penslet med tempereret chokolade. Jeg pyntede med hakkede mandler på toppen. Uhm mums!

3 nemme konfekt, alle kan lave

konfekt-1

Opskrift på lækre hjemmelavede mintpastiller

konfekt-2

Opskrift på nemme havregrynskugler

konfekt-3

Opskrift på nemme bounty

Skal du mon lave konfekt i år, eller er du typen, der springer over alt det hjemmelavede? 

English recap

Making christmas candy has always been one of my favorite things, and even though I like to experiment the easy recipes are good as well – especially when I want the girls to have succesful experiences helping. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

1 tanke om “Konfekt alle kan lave

  1. Jeg skal afgjort prøve de fine Bounty toppe – det er jo ren julestemning.. og jeg elsker kokos… og det er så fint tænkt med brændte mandler inde i konfekt – den adopterer jeg… vi er all in på alt det hjemmelavede – konfekt, chokolader, småkager – you name it… og så har vi også lige en fødselsdag her i december så fødselsdagskage bliver det også til…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.