Udgivet i 4 kommentarer

Novemberplanerne

oktoberCopyright

English recap

November er måneden hvor man godt må sige j-ordet en lille smule, så der står lidt forberedelser på programmet. 

Så skriver vi dælme november, og om en måned er det jul – det synes jeg faktisk er ret vildt – det er som om sæsonen slet ikke har ført i den retning, og normalt føler jeg efteråret har været igang meget længere, når vi når dertil at vi kan åbne for julen. Nå men november er uomtvisteligt kommet og den er min ven, fordi jeg elsker tilfældigvis de gode forberedelser, som jeg normalt bruger måneden til, og derfor er listen over to dos også ekstra rar at skrive denne gang.

Oktober var fin og fyldt med dejlige ting for os som familie. Vi var på efterårsferie i Nordjylland, hvor både Fårup Sommerland, Nordsøen og Aalborg Zoo blev besøgt. Vi fik også set Tivoli i sine imponerende Halloween-klæder og foruden det blev der jo fejret Halloween herhjemme og på bloggen. Ind imellem alt dette var hverdagen bare ekstra god og rar – vi nyder rigtigt at kunne være nærværende overfor børnene lige for tiden, og mærker hvordan det smitter positivt af på dem – dejligt!

November i kikkerten, hvad skal der ske?

 • Der skal laves småkagedej, som fryses ned, så det er klar til at rulles ud, når december melder sig
 • Julens invitationer skal sendes ud
 • Lave masser af lækre smoothies på min lydsvage blender – wau, den er virkelig et hit
 • Der skal laves pakkekalender og nissedrillerier klar – ingen stress i december!
 • Bage honninghjerter – det har jeg villet i så lang tid, og nu skal det simpelthen prøves
 • Der skal også bages æbleskiver og spises i læssevis
 • Laves adventskrans – overvejer at gentage noget i denne stil. Det var så praktisk, at man kunne flytte lidt rundt på elementerne, men for første gang nogensinde overvejer jeg rent faktisk at købe en hos vores blomsterhandler, som sidste år lavede den smukkeste dørkrans
 • Lave et par småtingsændringer i pigernes værelser – jeg har et par ideer, som lige skal afprøves, hvis tiden bliver til det…

Glæder du dig også over november og juleforberedelserne, eller synes du mon, at jeg er helt fra snøvsen? Klem fra Dorte ♥

English recap

My plans for november are very much bringing christmas into my vocabulary but mainly since I alway do a lot of prepping in november which gives me an opportunity to not be stressed during december. I love christmas and I don’t want it to feel like hard work – to me it’s a month full of togetherness, thought and enjoyment!

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

 

 

 

 

 

 

4 tanker om “Novemberplanerne

 1. Sikke en god ide med at lave dej og fryse ned:-)

  1. Oh yes, det er nok det bedste tip af dem alle – man skærer et fint hjørne, og faktisk bliver mørdejen langt nemmere at håndtere, når den først skal bruges, så kom du bare ud i køkkenet 🙂 God søndag

   1. Lavede noget lignende sidste år. Lavede en rulle dej og bagte så kun lige de skiver/småkager, som ville blive spist samme dag. Så der var friskbagte småkager flere dage:-) Måske skulle jeg bare lave rullen nu, så den er klar til slut nov!

    1. fantastisk!! De smager jo bedst nybagt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.