0
Børn Børneværelset Lately

Hvordan får man lige skrevet den ønskeseddel…?

bornefund

1. Sengetøj med rytter / 2. Lyskæde / 3. Sengehimmel / 4. Brunkagedragt til små piger / 5. Strømpebukser / 6. Gymnastikringe / 7. Luciakor som stage

Copyright

English recap

Hjælper du børnene med at lave deres ønskeseddel og tager du stilling til om deres ønsker rent faktisk vil blive brugt? Jeg har lidt udfordringer med at få ønskesedlerne på plads, fordi hvad leger de egentlig med, når det kommer til stykket…

ScreendumpÅhhh det er tid til at skrive ønskesedler igen, og det starter naturligvis med børnenes ønskesedler – gør det ikke også det hos dig mon?

Når jeg tænker på, hvad pigerne vil blive glade for, så føler jeg mig ret udfordret. Forstå mig ret, de er 6 år, så selvfølgelig spørger jeg dem, men de udpeger jo ukritisk alt fra BR-kataloget, hvorfor jeg er nødt til at hjælpe med at indsnævre til ønsker, der rent faktisk skaber glæde hos dem – også på sigt.

Har du også børn, der ikke leger med det meste af deres legetøj? De laver en masse kreativt, de klæder sig også gerne ud og så vil de gerne hygge med musik og historier, men dukkerne, Lego Friends, Littlest Petshop og alt det andet, det står ligesom bare på hylden – urørt. Derfor har jeg helt vildt lyst til trylle pigernes værelser om i stedet for at købe legetøj, men det er jo ikke sådan lige til at pakke ind, vel?! Det kunne være cool med et mere udklædningsagtigt fantasiunivers og en stor hyggeseng med hule, hvor man kan ligge og hygge med iPad og bøger. Deres største ønske over alle er rent faktisk en køjeseng, men det er der ikke plads til under skråvæggen, så hvis de skal have en høj seng skal vi til at snedkerere, hvilket på ingen måde er vores ekspertiseområde. Måske den der sengehimmel kan strø lidt magi over deres helt almindelige seng som alternativ?

Nå, men jeg tror jeg har fået indsnævret til nogle gode ønsker, der i hvert fald vil falde i god jord, såsom lækre kreasager, udklædningstøj og bøger (vi har for eksempel lige skrevet Harry Potter på). Har du nogle geniale forslag til ønskesedlen? 

PS. Husk i øvrigt at det er til og med i dag, du kan benytte rabatkoden på 20% hos Avaville.

English recap

These days I’m trying to get those wish lists started and I realize that the kids are not really playing with many of the toys in their room. The best wish I could fulfill  would be a room with bunkbed and magic dress up things but that isn’t just easy to make, right?! This year we’re putting Harry Potter books on the wish list as well as dress up things and maybe the gorgeous canopy to make up for the fact that we can’t get a bunk bed because of the sloping wall.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

4 Kommentarer

 • Reply
  Lisbeth Kiel
  16. november 2016 kl 10:58

  Altså; da de var herhjemme blev der leget lystigt med barbie frostslottet og den fine isvogn fra Our Generation – så jeg tror sagtens, de kan klare mere legetøj 😛
  Jeg giver dem lov til at lave deres egne ønskesedler – men så spørger folk mig oftest til råds ift hvad de vil blive mest glad for.
  Jeg synes, de er for små til ikke at få legetøj – så her er der en blanding af praktiske ting, legetøj, tøj og ting til værelset.

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   16. november 2016 kl 14:22

   Altså det frost-mansion var også temmelig imponerende 😉 Når de er hos andre, eller har gæster her, så leger de gerne med legetøjet – og lige præcis derfor skal det selvfølgelig heller ikke fjernes fra ønskesedlen. Jeg kan bare ikke lade være at tænke, om det er nødvendigt med flere Lego Friends ting, når de trods alt har en del, som immervæk kun bliver leget med sjældent. Mest af alt vil jeg jo helst at de gaver de får, er nogle der bringer dem glædesstunder – både alene og med venner, hvis du ved hvad jeg mener 🙂

 • Reply
  Sabine
  17. november 2016 kl 3:45

  Jeg har det på præcis samme måde. Faktisk ved mine drenge heller ikke hvad de skal ønske sig. De “leger” mest med iPad eller pokemon kort. En gang imellem med et sværd eller pistol som vi har ca 200 af. Jeg er ude i oplevelsesgaver. Såsom biotur med snolder sammen med faster eller zoo tur med mormor og morfar. Det er mine 7-8 årlige store nok til at forstå. I fødselsdagsgave fik de en tur i Legoland hvilket var et stort hit. Den mindste på 4år ønsker sig ikke noget fordi storebror og storesøster ligesom har alt legetøj – lidt skræmmende ?.

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   17. november 2016 kl 7:57

   Oplevelsesgaver er da en rigtig god ide, og det tror jeg du har ret i, at de kan forstå – vi har også givet Cirkus Summarum i fødselsdagsgave, så måske man skal have den i baghovedet til ønskesedlen her til jul. til det med mængden af legetøj, så er det lidt skræmmende ja, men jo også ret normalt for danske børn. Herhjemme har pigerne været med til at sælge legetøjet videre og noget af det har de/vi givet til mødrehjælpen også, så de begynder langsomt at forstå det med, at man ikke behøver have alt og at andre ikke har noget 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.