Det du skal tænke over, før du laver en pakkekalender

pakkekalender inspirationCopyright

English recap

Er du i tvivl, eller mangler du bare ideer til årets pakkekalender, så snup mine tips til hvordan du kommer i mål med en pakkekalender, der enten er low key, nem at købe eller knap så krævende at gennemføre. 

indlægget indeholder reklame_grøn

Tiden nærmer sig, så inden længe må man gerne sig j..-ordet højt. Jeg venter lidt med at sige det, men I ved vist godt, hvilket jeg mener, og jeg tror også, flere af jer så småt er gået igang med et par tanker og forberedelser. For eksempel fornemmer jeg i hvert fald på min snak med mine kunder, at andre end jeg er i gang med at købe kalendergaver eller i hvert fald at tage stilling til omfanget.

Herhjemme har vi prøvet at lave kalendergaver på flere måder, men vores foretrukne facon er altså en julesok, hvor der nogle gange lægges en overraskelse i. Ingen fastlagte dage og ikke et aftalt antal, derimod lige præcis de ting og dage, hvor vi vurderer, at der er overskud på kontoen – vi har nemlig erfaret, at vores piger ikke nødvendigvis kan rumme daglige gaver, som skal presses ind i en hverdag, hvor de allerede er brugt op, når de kommer hjem fra skole. Samtidig vil jeg gerne give dem nogle ting, de rent faktisk kan bruge og ikke bare en masse l..t.

Læs også om de overvejelser, du bør gøre før du planlægger en pakkekalender

pakkekalender inspiration

I år kom jeg igang i god tid, så jeg har faktisk allerede det på plads, som jeg gerne vil have, men der sniges jo nok et par små spiselige overraskelser ind også. Det er en blanding af praktiske ting, som pigerne mangler og så lidt legesager, som jeg ved de vil synes om. Jeg synes selv, det er nogle fine ting og ideer, og eftersom mine piger ikke læser min blog, kan jeg nok godt løfte sløret for lidt af det her:

  • Julekjole fra Zara – sådan en fin sag i mørkeblå tyl med guld-glimmer på
  • En kreapakke bestående af små plastikdyr, glimmer og kunstig sne, glycerin og syltetøjsglas. Gæt selv, hvad vi skal lave med det?
  • Nattøj, som de rent faktisk kan passe
  • Pose med chokolade på en rørepind med mini skumfiduser, så vi kan drikke varm kakao en eftermiddag
  • Lidt småt legetøj og ting vi kan pynte neglene med
  • En julekalender med skumjulemænd og Smarties 

Foruden de materielle overraskelser, tror jeg også at der kan blive plads til lidt nisserier i år. Det har vi ellers ikke dyrket, men et par små drillerier, synes jeg er okay.

Nem løsning – køb en pakkekalender til børn, ham eller hende

pakkekalender inspiration

Bare lige et tip, fordi hvis du sidder derude med gode hensigter om at lave pakkekalender til manden, ungerne eller bedsteforældrene, så kan du faktisk købe en færdig én af slagsen hos pakkekalender.dk. Ved køb til børn vælger man køn og alder, og så foreslåes 24 gaver, som du køber for 399,- kr. Jeg tog lige et kig på en pakkekalender med 24 kalendergaver til pige på 6 år, for at forholde mig til, hvordan det ville se ud, hvis jeg købte sådan én til mine piger. Det ser ud til at være ting, som mine piger umiddelbart ville synes om, og det går det altså til en fin og nem måde at spare lidt tid på – sikkert også penge, når man lige regner efter. Når det er sagt, så kan jeg nu ret godt lide at jagte de personlige gaver til mine piger.

Hvordan gør I andre mon, er det nissedrillerier, adventsgaver eller slet ingenting? Køber I selv og planlægger i god tid eller føles det som en sur pligt, man får stress af? 

English recap

Which traditions do you have regarding calender gifts? In our household we prefer the christmas sock since it leaves it up to us to find the right amount of surprises and add them whenever the time to enjoy them is actually present. This year my kids are being surprised with a gorgeous christmas dress, new nighties, creative toys and then some eatable treats as well. I’m so glad to have most of it ready and hidden away, then that’s marked off my list, right?!

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.