Udgivet i Skriv en kommentar

Sengetøj med Star Wars, havfruer og dinosaurer

snurk-5Copyright

English recapHvis du har svært ved at få ungerne i seng, så er her et trick: Giv dem sengetøj med deres helte, og de får super power til natten.

indlægget indeholder reklame_grøn

(Indlægget udgives i samarbejde med Snurk)

Okay, I kan takke mig senere, men her kommer den fineste gaveidé til både drenge og piger. Og ja, nu har jeg to piger, så deres ligger helt klart i den mere tøsede ende af skalaen, men jeg har fået nys om nogle übercool sæt med Star Wars, som jeg viser jer længere nede – de kommer simpelthen til at gøre nogle Star Wars-fans lykkelige, hvis der ligger sengetøj under træet juleaften.

Pigerne har elsket deres sæt lige fra de kastede blikket på dem første gang, og der bliver både fundet på lege såvel som puttet lidt ekstra godt omkring sengetid. Det var nemt at vælge, fordi den ene af pigerne taler konstant om heste og ridning, mens den anden altid har haft en svaghed for havfruer.

snurk-3snurk-4snurk-1snurk-2_copyright

Detaljerne i Snurks motiver er imponerende. De har for eksempel haft en olympisk rytter med hendes hest inde i et fotostudie for at få motivet helt rigtigt til dette med rytter og hest, ligesom halen på havfruen er lavet ud fra en sild. Glimmerdetaljerne skal i øvrigt også nævnes positivt, fordi de ikke drysser – det synes jeg ellers altid det gør, når man har glimmer på tøjet, så det er ret skønt!

star-wars

Snurk forhandles hos yndlings Legebutikken, hvor du kan se hele udvalget af sengetøj. Det førnævnte Star Wars-sengetøj kommer i midten af december, hvor blandt andet Legebutikken får dem hjem også. Mon ikke man allerede nu kan lægge billet ind på et sæt? Jeg er vild med dem begge, men også med at Disney simpelthen har givet licens til et mindre hollandsk designfirma for at kunne levere et unikt samarbejde. Sejt!

Er du også vild med sengetøjet her? Det er tilpas skørt og tilpas gennemført til at det er svært ikke at elske det… børnene gør i hvert fald! ♥

English recap

(Sponsored post)

Snurk is a dutch design brand making the cutest bed linens for kids. Latest news is that they are launching Star Wars beddings, and I love them! My girls though have chosen to sleep with a horse and a mermaid. You can find knights, soccer players, princesses, dinosaurs and many more – one thing is definite; your kids will love going to bed!

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.