Udgivet i Skriv en kommentar

Sko der bringer smilet frem

fine-skoCopyright

English recap

Om sko og skøre detaljer, som kan få efterårshumøret lidt mere i svingninger…

ScreendumpArgh efteråret har ramt et center i mig, som udløser lysten til skæve styles og skøre påfund. Jeg er aldrig den samme slags, hvis man sådan skal tage en snak om typer, og jeg har aldrig dedikeret kunne kalde mig selv for noget a la klassisk, vintage, outreret osv. Jeg følger strømmen og så gør jeg mit eget, og jeg er grundlæggende ret ligeglad med modediktater, hvis ikke det lige rammer ned i mit humør. Lige midt i efterårshyggen har jeg en pludselig trang til lange brusende skørter i pastel med afsløringen af en lille sko med personlighed, kan I se det for jer? I hvert fald har tanken fået mig igang med at gennemtrevle asos, som aldrig svigter, når det gælder unikke udtryk til fornuftige priser, og jeg har da fundet hele 12 par, som jeg helt ærligt synes, bør flytte ind i min skosamling:

 1. Aj helt ærligt, sko med enhjørninge!! De er bare for fantastiske
 2. Jeg forelskede mig tidligere på året i en par sko fra Jimmy Choo med pompom på, men de var desværre liiiidt over mit budget. Disse pompom-sko er derimod til at købe for almindelige menneskepenge
 3. Pelsede leopard loafers, ja tak
 4. Glimmersko, det skal man da eje, skal man ikke?
 5. Hvide sko med nitter, meget Chanelsk
 6. De ligger måske lige på grænsen, men jeg er nu ret vild med de grønne blomstrede loafers med bidsel
 7. Mere bling bling på en gylden sko
 8. Endnu federe bling bling-sko, cool detalje med hvide såler
 9. Arhmen, et par katte på snuden – must have! Find de søde kattesko her
 10. Endnu et par pompom-sko, denne i en beige farve
 11. Mus med hårbånd af guld – super cute sko
 12. Sort laksko med gode detaljer 

Har du en favorit blandt de 12 mon? Jeg har 4 favoritter, som helt klart er 1, 2, 5 og 9! ♥

English recap

I’m in a period where I’m extra inspired by some funny details and colorful inputs in my wardrobe. I usually keep my outfits pretty casual and classic, but sometimes I get hung up on details and humor. All shoes shown are from asos where I can always count on finding something unique and not too expensive. Do you like my findings I wonder?

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.