Udgivet i Skriv en kommentar

Styling tips til din indretning

styling-1Copyright

English recap

Her får du 8 videoer med styling tips, der meget vel kunne hjælpe dig til at få skabt miljøer i dit hjem, der er smukke og praktiske. Jeg har selv prøvet kræfter med en af videorne og fået skabt et fint miljø på køkkenbordet. 

indlægget indeholder reklame_grøn

(Indlægget er sponsoreret af Eva Solo)

Med nyt køkken har jeg også et ønske om et pænt og præsentabelt køkken, ikke mindst fordi køkkenet er en del af vores stue og spisestue, hvor gæster også opholder sig. Pænt skal dog være lig med praktisk også, fordi jeg per definition er et rodehoved og derfor skal have de mest anvendte ting og sager lige ved hånden frem for at finde dem fra besværlige steder i skuffer og skabe. Et af mine store ønsker med det nye køkken, det er at kunne holde bordet pænt, og det er indrømmet en stor udfordring for mig. Der er jo altid gang i en opskrift, aftensmad og madpakker, men jeg prøver nu med et par små stylings, der samtidig med at se pæne ud også imødekommer lidt af praktikken.

Til alle os, der gerne vil have lidt hjælp til indretningen, har Eva Solo lavet et virkelig fint samarbejde med boligstylist Louise Riising, hvor vi får nemme tutorials til for eksempel styling af hylder, fine bordopdækninger m.v. Jeg har med min bordstyling herover ladet mig inspirere af denne video – måske du kan se lighederne?

Denne video bare en af de i alt 8 og de er alle sammen gode som inspiration, hvor du blandt andet kan sætte fokus på borddækning eller styling af åbne hylder. Find meget info og se videoerne hos Eva Solo Stylinglab.

Lørdagen er skudt i gang med en julefilm fra Netflix og dyner i stuen. Senere venter en julefest på skolen og så skal jeg sætte et par flueben på min “stressfri jul”-liste. Kan du også få en god lørdag, kh Dorte 

English recap

If you are looking for tips and inspiration on how to style your shelfs, kitchen counter or the table for dinner, check out these 8 videos with easy tutorials and styling tips from Eva Solo and Louise Riising.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.