Udgivet i Skriv en kommentar

Travlhed, Gilmore Girls og hyggeri

hverdag-4Copyright

English recap

Kan man være super travl og stadig være i hyggemode? Jep, den er god nok, men måske også sammenhængende med mit hjemmekontor, verdens hyggeligste maskot og en serie, der har besat mig – igen. 

Det er en travl periode for de fleste af os, det kan jeg høre både på kunderne og alle andre, jeg taler med. Jeg selv vimser også rundt som en skolden skid, hvilket naturligt nok betyder at jeg er temmelig træt om aftenen. Normalt, når jeg ikke er så travl og træt, blogger jeg helst om aftenen, men lige for tiden har jeg det simpelthen ikke i mig, hvorfor jeg har måtte redefinere mine dagsrutiner. Lyset er også en udfordring, fordi jeg har brug for ordentligt dagslys til at knipse ordentlige billeder – og dens slags dagslys er der kun i ganske få timer på denne tid af året. Sååå, jeg kører på naglerne i dagtimerne, og crasher efter aftensmaden.

Det gode ved det… Gilmore Girls på Netflix. Jeg har jo set det hele før, men nu har jeg gennemtærsket alle sæsoner på rekordtid, mens jeg længselsfuldt venter på lanceringen af 4 helt nye afsnit i filmlængde!! Yeahh – de ligger klar til os på Netflix fra den 25. November … skal vi tro på, at Lorelai er sammen med Luke? Er Rory blevet top journalist for New York Times? Arhhh, kan næsten ikke vente… Du kan i øvrigt se traileren her. Er du også en Gilmore-fan?

hverdag-2

Nå men tilbage ved min virkelige hverdag nyder jeg et stort pastelfarvet glas med godter i salonen, ligesom Silke og brændeovnen bidrager positivt til mine travle dage. Hurra for hjemmearbejde ♥

English recap

I am just a busy bee these days and thats why I don’t have the energy to be blogging at night. Instead I watch Gilmore Girls on Netflix and hold my breath while cheering for Luke and Lorerai to tie the knot. As you can hear I am one those just waiting for those new episodes launching on Netflix friday nov 25th.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.