0
Bolig inspiration

Vind en barvogn fra Kristina Dam Studio

vind-barvogn-kristina-dam
Copyright

English recap

Jeg ved, I elsker en smuk barvogn, så mon ikke denne give away lander godt hos jer? I samarbejde med Kristina Dam Studio udloddes en Bauhaus Trolley i valgfri farve til en af jer, der læser med på bloggen

indlægget indeholder reklame_grøn(Indlægget er sponsoreret af Kristina Dam Studio)

I ved, jeg elsker Kristina Dam’s univers, hvis I da følger med hos mig regelmæssigt. Jeg har fulgt Kristina Dam helt fra starten, og synes det er spændende og imponerende at følge med i udviklingen af hendes univers, der er utroligt nemt at genkende.

I dag har Kristina Dam Studio valgt at udlodde en smuk og elegant Bauhaus Trolley, som fås i hvid og sort. Barvognen har en værdi på 3700,- kroner, og som vinder vælger du naturligvis selv, om din barvogn skal være hvid eller sort.

Barvognen har jo mange anvendelsesmuligheder, og kan derfor bo i køkkenet, såvel som soveværelset eller stuen. Jeg vil i øvrigt henvise til mit tidligere indlæg, hvor der blandt andet var en video med stylingtips til en barvogn.

Pop-Up Shop i København frem til jul

I perioden 1.-23. december 2016 transformeres Kristina Dam Studio’s showroom til en pop-up shop. Her kan du altså se, mærke og købe alle aktuelle kollektioner i stedet for at se dem online.

Åbningstiderne er 11-00-18.00, Esplanaden 6, 1263, København K.

kk-2kk-9kk-5 kk-4kk-6 kk-7kk-3kk-8

Til stylingen af billederne har jeg brugt andre af Kristina Dams ting og sager, blandt andet Desk Sculptures, Juletræerne i lille og stor, min elskede Diamant skultur, som har fået lidt grøn dekoration, samt en cylindersæske, som er en nyhed, der kommer i 2017.

Deltag også i lodtrækningen af sko til mor og barn (frist 1. Dec) 

Vind en barvogn fra Kristina Dam Studio

For at deltage i lodtrækningen beder jeg om din hilsen til mig i kommentarfeltet. At sige hej er nok, men jeg bliver glad, hvis I har lyst til at fortælle, hvordan I har det med julen.

Skriv din kommentar senest den 4. december for at være sikret en plads i lodtrækningen. Jeg skal godkende alle kommentarer før de bliver synlige på bloggen, så bliv ikke nervøs over, at du ikke er synlig i kommentarfeltet med det samme.

Jeg håber, I tager godt imod denne give away, som jeg er vildt glad for at kunne dele med jer, klem Dorte 

English recap

Here comes the second christmas give away in collaboration with my sponsor Kristina Dam Studio. The Bauhaus Trolley worth 3700,- kr. comes in either black or white and could possibly move in with you very soon. To enter the drawing please leave a comment below – saying hi is enough, bit you could also let me know how you feel about christmas. The deadline for entering is december 4th.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

150 Kommentarer

 • Reply
  Maria
  29. november 2016 kl 8:16

  Den ville være perfekt i min nye lejlighed ??

  • Reply
   Malene Wolfgang
   30. november 2016 kl 12:20

   Jeg elsker julen og alle traditionerne. Vi har netop købt nyt hus, så glæder mig til at skulle pynte op i mit eget hus.
   Barvognen ville falde super ind i vores stil – og jeg ved, at selv min kæreste vil synes meget godt om den.

   De bedste julehilsener fra Malene

 • Reply
  Sophie Ballisager
  29. november 2016 kl 8:18

  Det bedste for mig ved julen er, at min bror kommer hjem til Danmark. Han bor i det store udland og jeg savner ham hver eneste dag. Jeg glæder mig til at blive fedtet ind i marcipan med ham, nyde min mors julemiddag sammen med ham og fælde juletræ med ham og min far. Jeg glæder mig også, fordi jeg ved mine børn er (næsten) lige så vilde med ham som mig, og lykken er at høre dem grine højt og længe sammen. Det er det bedste ved julen for mig.

 • Reply
  Karen Thestrup
  29. november 2016 kl 8:33

  Den er godt nok virklig flot! Jeg er selv meget glad for Bauhous, men har indtil videre kun lamper. Besøger også altid museet i Berlin, når jeg er der. Nå men tilbage til det der jul. Jeg er kæmpe fan! Af jul altså. I min familie er der mange traditioner, men min ynglings er, når vi skal pakke gaver op, så bruger vi et modeltog på skinner til at køre rundt med gaverne. Så har hver person sin station, og gaven bliver præsenteret på dens køretur på vej hen til modtageren. Det er simpelthen så hyggeligt og sjovt. Det giver dejlig fokus og ro, og så er det altså også sjovt. Både for unge og for mindre unge. Så en lille anbefaling herfra! Men jo man skal helst ikke være alt for mange personer. Vi er 6 og det kører på skinner! Hø hø 😉

 • Reply
  Mille
  29. november 2016 kl 8:49

  Sikke en fin konkurrence 🙂

  Jeg elsker jul, og kan simpelthen bare ikke få nok af den. Jeg synes altid, at den varer for kort tid, så jeg forsøger at nyde den ekstra meget imens den er her 🙂 Herhjemme forsøger vi at skabe en balance imellem at planlægge hyggelige ting med familie/venner og samtidig have en god bid tid til bare at julehygge selv -begge dele skal der til, for at julemåneden er optimal i min bog 🙂

 • Reply
  Mette Thuesen
  29. november 2016 kl 8:53

  Virkelig smuk barvogn.

  Efter at have fået barn betyder jule lige pludselig mere end før – hygge, rolig tempo og rigtig gode julehistorier om aften.

 • Reply
  Nanna Kristensen
  29. november 2016 kl 9:01

  Jeg har altid haft et godt forhold til julen, så den dag i dag, så elsker jeg stadig julen og alt der følger med 🙂
  Held og lykke til alle!

 • Reply
  sonja zattlander
  29. november 2016 kl 9:05

  hej julen er en skøn tid for mig, især hvis der er lidt sne udenfor:)

 • Reply
  Frk Bjerre
  29. november 2016 kl 9:06

  Hej Dorte
  En lille tirsdags hilsen fra sofaen hvor familiens yngste ligger og holder sygedag i min ene arm mens den anden arm frit kan bruges på at kigge på internettets glæder og ikke mindst din blog. Nyder at læse den.
  Mvh Stine

 • Reply
  Mai O.
  29. november 2016 kl 9:16

  Det er bare et rigtigt fint møbel, Dorthe! Og julen? Jeg har det GODT med julen. Jeg kan godt savne lidt den der magi, som helt klart var mere udtalt da jeg var barn. Det er som om årene har lagt en dæmper på sommerfuglene. Og især i år, hvor jeg har det lidt som om mit speciale forsøger af likvidere mig. Langsomt. Jeg håber, magien vender tilbage, i takt med at mine egne børn blir lidt større. Måske kan jeg snylte på deres julekærlighed?! 🙂

 • Reply
  Nadia Munch
  29. november 2016 kl 9:39

  Har længe luret på sådan en barvogn:-) Med 3 piger der er HELT klar til at december starter, kan man jo ikke andet end også at glæde sig. Pt glæder jeg mig meget til julefreden sænker sig og dejlige fridage skal nydes:-)

 • Reply
  Maria Olejaz
  29. november 2016 kl 10:03

  Den er virkelig smuk den barvogn. Enkel og funktionel.
  Jeg elsker jul – særligt efter at have fået børn! At se deres glæde gør at man får lov at genopleve den eltog magiske julestemning som hører barndommen til.

 • Reply
  Mette Glerup Kristensen
  29. november 2016 kl 11:01

  Så fint et samarbejde! <3

  Som skilsmissebarn, har julen altid været lidt anspændt og jeg har derfor ikke tilladt mig at nyde den i samme grad, som jeg oplever at andre gør – men nu er jeg selv blevet mor og jeg kan mærke at julen vokser på mig!
  Det handler nok mest af alt om, at jeg nu sætter mig for, at ville julen og nyde al hyggen. Så jeg sætter i år mere pris på julen, end jeg nogensinde har gjort.

  Glædelig jul herfra.

 • Reply
  Charlotte Lang Hansen
  29. november 2016 kl 11:07

  Hej hej ?

 • Reply
  Pia jørgensen
  29. november 2016 kl 11:22

  Lige præcis i år, går jeg juleamok da jeg for første gang skal holde jul for hele den pukkelryggede 🙂

 • Reply
  Charlotte
  29. november 2016 kl 11:49

  Jeg siger “hej”, ønsker glædelig jul og smider et lod i puljen 🙂

 • Reply
  Katrine K
  29. november 2016 kl 12:13

  Jeg glæder mig altid til jul – men i år er jeg især spændt på min yngstes reaktion…. hun bliver til nytår 21 måneder 🙂

 • Reply
  Maria
  29. november 2016 kl 13:34

  Åh jeg vil elske at vinde denne!!!
  Jeg har fulgt både dig og Kristina Dam så længe – og synes det er helt fantastisk med det samarbejde i har 🙂

 • Reply
  Maria Risom Thygesen
  29. november 2016 kl 13:50

  Så smuk en barvogn! Kristina er en kæmpe inspiration i min hverdag hvor jeg selv designer møbler. Jeg krydser fingre.

  Julen er for mig en tid hvor jeg får liv at tilbringe tid med hele min familie i mere end bare en weekend. Især samværet med min bror er savnet i løbet af året. Han bor langt væk fra mig og jeg ser ham derfor kun et par gange om året. Derfor glæder jeg mig altid til jul, hvor vi alle har tid til at være sammen.

  Glædelig jul

 • Reply
  Stephanie
  29. november 2016 kl 13:58

  Glædelig jul.
  Jeg elsker at være krea når tiden er til det, så det er SÅ skønt med jeres inspiration ?

 • Reply
  Maria Ørum
  29. november 2016 kl 14:18

  Hej,har det lidt stramt med julen,er fra en familie med en masse intriger og har dermed ikke kontakt med det meste af min familie,det tynger lidt hvert år,men har heldigvis en skøn mand,4 dejlige drenge og en svigerfamilie som jeg kan hygge med i julen 🙂
  Glædelig jul til dig

 • Reply
  Dorthe Duncker
  29. november 2016 kl 14:48

  Hej Dorte.
  Dejlig blok du har. Selv om jeg er vild med din messing serveringsvogn, må jeg indrømme at denne her vil passe bedre ind i mit hjem.
  Jeg elsker julen og al den aktivitet og krea den bringer med sig.
  Glædelig jul til dig og din familie

 • Reply
  Lisbeth Boesgaard Mortensen
  29. november 2016 kl 15:30

  glædelig jul og en julehilsen til dig du skønne kvinde , jeg har det lidt blandet med julen , men får det bedste ud af den trods alt … de bedste hilsner

 • Reply
  Annette Aarre Dalsgaard
  29. november 2016 kl 16:44

  Hejsa 😀 Jeg elsker julen, børnenes forventningsglæde og alle julelysene

 • Reply
  Laila Jeppesen
  29. november 2016 kl 17:07

  Jeg elsker jul ? Nærvær, ro, eftertænksomhed, hygge, taknemlighed og god tid. Det bliver ikke bedre. Samtidig er julen også en lille smule vemodig. Det er den sidste uge i året, og her bliver den brugt til både at kigge tilbage på året, der snart er ovre og til at kigge frem mod det nye der venter.

 • Reply
  Åse Lejbølle
  29. november 2016 kl 18:30

  Wauw, hvor er den smuk. Håbe, håbe.
  Det bedste ved julen er at have alle mine tre børn hos mig, spise dejlig mad ved stearinlys og have god tid til at hygge og tale sammen ?❤️
  Rigtig god advent til dig

 • Reply
  Rikke Bülow
  29. november 2016 kl 18:34

  Glæder mig til det hele – maden, pynten, duftne, traditioner, gaver, hygge og jeg kunne blive ved.. Er selv mor til 3, så der er heldigvis meget mulighed for at give fuld skrue…

 • Reply
  Bettina
  29. november 2016 kl 19:02

  Virkelig flot barvogn – og meget smukke billeder ? Jeg elsker julen. Faktisk mere og mere jo ældre jeg bliver – og især efter jeg er blevet mor ? Rigtig glædelig jul ?✨

 • Reply
  Cecilie Bertelsen
  29. november 2016 kl 19:23

  Til julens drikkevarer og snack buffet ❤

 • Reply
  Line M.
  29. november 2016 kl 19:26

  Julen er for mig lig med familiehygge. Og på trods af al stress og jag op til jul, så er det der jeg for alvor kobler af og gør klar til et nyt år.

 • Reply
  Anja F
  29. november 2016 kl 19:44

  Sikke en fin barvogn! Jeg glæder mig til julen, da den står på tid sammen med familien

 • Reply
  Marlene Høj
  29. november 2016 kl 21:13

  Så fin en barvogn – Jeg glæder mig til julen, men forsøger at holde det nede rent gavemæssigt. Det tager let overhånd i dag og det er jo ikke det, julen handler om 🙂

 • Reply
  Mie R
  29. november 2016 kl 21:22

  Jeg har ikke set denne model før, men den ville gøre sig godt på mit kontor/krearum, som jeg håber at kunne indrette i vores nye bolig, når vi flytter til foråret.
  Ang julen, så er jeg faktisk ikke så pjattet med jul længere. Jeg tror dog, jeg vil genfinde glæden, den dag vi får børn, så jeg kan genopleve julens magi gennem et barns øjne 🙂 Indtil da holder jeg julen på et ret lavt juleri-niveau 🙂

 • Reply
  Rikke
  29. november 2016 kl 21:45

  Hej 😉 elsker Kristina Dams ting, så et lod fra mig. Julen er hyggelig med forventninger, lys og hyggen.

 • Reply
  Lene
  29. november 2016 kl 21:49

  Hvor er den flot! Jeg glæder mig rigtig meget til jul og til al den hygge adventstiden bringer med sig 🙂

 • Reply
  camillakolling
  29. november 2016 kl 22:06

  Julen er min favorit højtid, elsker at hygge og bage.

 • Reply
  Hanna
  29. november 2016 kl 22:09

  Hej! Vi har storjul i år med alla våra barn samlade och extra många släktingar för firande hemma hos oss så det blir lite extra juligt i år 🙂 Hoppas på snyggaste barvagnen till dess!

 • Reply
  Nickie bach
  29. november 2016 kl 22:10

  Den er da simpelthen så flot! 😀 Den måtte meget gerne komme hjem til mig.
  JEg er helt helt helt tosset med julen! Og jeg glæder mig til første juleoverraskelse i morgen. Jeg har nemlig lavet (hvis jeg selv skal sige det) verdens bedste pakkekalender til min intetanende kæreste, og tager hjem til han og hænger den op, mens han er til eksamen. Jeg er simpelthen så vild med alle de små ting i julen, hygge, at glæde hinanden, muligheden for at lave lidt ekstra overraskelser. Jeg er bare helt vild med det!

 • Reply
  Michala Jagd Christensen
  29. november 2016 kl 22:23

  Iiih, hvor er den pæn!
  Jeg elsker julen, udfordringen for mig er ikke at være så ambitiøs med alt det jeg gerne vil have proppet ind i den, at jeg ikke når at nyde den før den er forbi. Det skal blive anderledes i år med benhård priotering og planlægning. :o)

 • Reply
  Berit Jepsen
  29. november 2016 kl 22:36

  Denne barvogn er så fin og har kigget på den længe. Den ville gøre sig så fin i mit køkken.
  Og så elsker jeg jul, hyggen, maden, kagerne, give gaver og have tid sammen.❤️

 • Reply
  Hanne Larsen
  29. november 2016 kl 22:39

  Jeg vil blive sååå glad for en sort barvogn, til mit køkken.. jeg holder også rigtig meget af Kristina Dam’s ting..
  Jeg glæder mig til at være sammen med min familie i julen

 • Reply
  Gitte
  29. november 2016 kl 22:53

  Jeg har det nok lidt ambivalent med julen. Til dels syntes jeg det materielle gaverace er blevet for meget, der er mange pligtprægede traditioner og det er som om kalenderen altid bliver lige lovlig proppet, men omvendt elsker jeg at se de nærmeste ekstra meget og den helt bestemte stemning som december bringer med sig vil jeg ikke være foruden. Og så feder risalamande jo som bekendt ikke i perioden 1.-30. December. Win!

 • Reply
  Marie-Louise Japhetson
  29. november 2016 kl 23:07

  Den ville være rigtig fin i min stue. Og her til jul kunne den passende være base for mit ellers meget minimalistiske julepynt. Med de stamme linjer vil den passe perfekt ind.

 • Reply
  Julie
  29. november 2016 kl 23:28

  Den er så smuk den barvogn! Jeg glæder mig ekstra meget til jul i år. Jeg plejer ikke at gå så meget op i jul, men efter jeg har fået en søn (der snart bliver 2 år) synes jeg det er vigtigt vi har nogle traditioner, som han kan huske tilbage på. Og så er det bare ekstra hyggeligt, da han bejegstres over de mindste ting 🙂

 • Reply
  Linda J
  29. november 2016 kl 23:30

  Det vil være en dejlig fødselsdagsgave at give til min datter som fylder år den 25. dec – glædelig jul

 • Reply
  Stine Weltström
  29. november 2016 kl 23:33

  Jeg vil lige ønske dig og din familie en skøn jul. Jeg glæder mig til at være sammen med min elskede familie. At se en masse venner, spise lækre julesager og til at give og få pakker ??❤️

 • Reply
  madebyhelena
  30. november 2016 kl 0:05

  Glædelig jul kæreste Dorthe.
  Specielt i år er en hekt særlig jul, da det er mit første år, hvor jeg skal holde jul med min lille niece som kom til verdenen her i starten af november.
  Jeg ville utro,og gerne vinde denne smukke bagvogn.

 • Reply
  Dorthe Littrup Madsen
  30. november 2016 kl 6:48

  Det barvogn vil være perfekt i mit køkken – vidste ikke engang, at jeg manglede sådan en…
  Glædelig jul til dig og dine kære.

 • Reply
  Mette Dyrberg
  30. november 2016 kl 8:08

  Hej! Jeg har drømt om denne her barvogn længe og da jeg netop for første gang er flyttet i en ikke-dele-lejlighed vil den passe perfekt ind. Jeg har i år også for førte gang rigtig haft mulighed for at pynte rigtigt op til jule – det er næsten for meget 🙂

 • Reply
  Trine
  30. november 2016 kl 8:15

  Nøj hvor er den bare smuk? Jeg ville elske den i hvid?
  Jeg har det absolut fantastisk med julen??? Elsker alt ved den hyggeligste måned på året. Min juletid starter den 27. nov i år, 1. advent, hvor vi pyntede til jul og juletræ, spiste alt for mange æbleskiver og lave julestjerne❤️ Åh det er en hyggelig tid med familien?

 • Reply
  Katja
  30. november 2016 kl 8:18

  Hvis ellers jeg er i stand til at holde tungen lige i munden og ikke lade mig rive med af overforbrug og en for pakket kalender, så elsker jeg nærværet, maden, lysene i mørket, corny julemusik og ikke mindst samværet – det er dét, julen kan – den bringer os lige lidt tættere. Smukkere bliver det ikke. Og dog… barvognen ville da lige sætte prikken over i’et 😉
  Glædelig jul 🙂

 • Reply
  Libbie
  30. november 2016 kl 8:49

  Sikke en skøn give away.
  Jeg har det rigtig godt med julen. Elsker hyggen, stearinlys, mørket og stemningen. MEN december er også en proppet måned for os. Vi er 5 i huset og vi er 4 der har fødselsdag i december. Så vi starter med min mand på fredag.

 • Reply
  Jesper
  30. november 2016 kl 8:55

  Hej

 • Reply
  Louise oest
  30. november 2016 kl 9:17

  Jeg elsker jul og kører efter princippet more is more. Ved godt det hele helst skal være enkelt og stilfuldt, men mit indre barn stikker af med mig hvert år ?

 • Reply
  Pernille Sørensen
  30. november 2016 kl 9:23

  Jeg ville elske det bord! Trænger til at få skiftet et gammel mørk kommode ud med noget lyst!

  Jeg elsker julen, men i år bliver den dog noget hektisk med alt for mange planer. Heldigvis er planerne med venner, familie mm., så satser på at det kan give lidt ro den vej rundt.
  Tak for tippen om tørshampooen – det har jeg hermed taget til mig! Skal ud og ha købt noget der gavner mit hår fremfor at ødelægge det 🙂

 • Reply
  Rie Dyrnes
  30. november 2016 kl 10:16

  Den ville passe perfekt i mit køkken. kan se den for mig med kage dåser fuld af klejner, for det er den eneste småkage der bliver lavet her. Glæder mig altid til december :O)

 • Reply
  Mette Kjær Nielsen
  30. november 2016 kl 10:37

  Så smuk en vogn – den ku’ pynte fint i min stue??

 • Reply
  Jela
  30. november 2016 kl 11:04

  Den vil pynte så fint med lidt julepynt og blomster på 🙂 julen er altid dejlig, da det betyder fri med mine børn og mand og god mad og hygge!

 • Reply
  Mille Andersen
  30. november 2016 kl 11:57

  Jeg elsker julen og i år endnu mere, for den skal fejres i vores nye hus. I morgen, 1. december, flytter vi fra lille lejlighed til en masse lækre m2 og værelser til alle.

  Glædelig jul til dig og dine

  Mille

 • Reply
  Lene Kristine
  30. november 2016 kl 14:53

  Lækker præmie ♥

  Herhjemme glæder vi os til jul, men tager det stille og roligt, ingen stress, nyder dagene i december med at pynte huset samt hoveddøren så alle føler sig velkommen, derefter købes der julegaver og træet bliver købt og pyntet, småkagerne er der andre der nyder at bage og jeg bliver så glad når nogen kommer med et glas til mig, ja så begynder julefreden at indfinde sig og jeg nyder at have fri fra arbejde mellem jul og nytår og bare gå i nattøj, 2. juledag samles hele familien her til julefrokost og pakkespil.

  Rigtig glædelig jul til dig og dine 🙂

 • Reply
  Michelle Mai wulff
  30. november 2016 kl 15:27

  Jeg elsker julen og især nu hvor jeg selv har fået børn. Elsker at videreføre traditioner jeg selv og min mand er opvokset med. I år blir lidt anderledes, da min far mangler. Han døde i marts og denne jul blir derfor noget anderledes.
  Til gengæld er en lille nevø kommet til, så vi kommer til at få en dejlig december måned ??❤️❤️ Kh Michelle

 • Reply
  Line
  30. november 2016 kl 16:04

  Smukkeste barvogn der skal fyldes med gode sager til familen, som kommer hjem til os i år ???

 • Reply
  Anette
  30. november 2016 kl 16:08

  Sikke en smuk barvogn ♥ Julen er altid dejlig og jeg elsker allermest de juledage, hvor der bare er god tid, og alle kan hygge, lege og slappe af. Det er en skøn ro ♥ Dejlig mad og hjemmebag og konfekt er også helt i top på glædesbarometeret ♥

 • Reply
  Kirsten
  30. november 2016 kl 16:37

  Hej ?

 • Reply
  Jenny Clausen
  30. november 2016 kl 22:18

  wauwww den ville være perfekt at give til min kæreste i hvid ville rigtig gerne glæde ham… vi har ikke andet end billige ikea ting så kunne være fedt med så lækkert et lille møbel. og julen handler jo også lidt om at glæde andre <3 julen betyder mest bare det at jeg ser familien som jeg ellers ikke ser så tit så det er dejligt… <3 krydser fingre og håber på lidt held.. glædelig jul 🙂

 • Reply
  Emilie
  30. november 2016 kl 22:42

  Julen er min yndlings tid på året, og det er 100 procent grundet alt hyggen! 🙂

 • Reply
  Kathrine B
  30. november 2016 kl 22:45

  Hvor er den fin … den vil stå helt perfekt i vores dejlige sommerhus.
  Her i huset ser vi frem til i morgen (1. december) … for så går julen for alvor i gang ??

 • Reply
  Louise O
  30. november 2016 kl 23:30

  Håber alle havde en god 1. Søndag i advent

 • Reply
  Mark
  1. december 2016 kl 0:41

  Det bedste ved julen, er at komme hjem til Jylland og nyde familien og sammenholdet, som der ikke er tid til i en travl hverdag. Årh jeg glæder mig!

 • Reply
  Camilla Kirstine
  1. december 2016 kl 6:25

  Kære du!
  Glædelig jul! Nu er det ‘pludselig’ den 1 december. Puh, jeg synes tiden flyver afsted, og egentlig er jeg ikke helt klar til juleræset endnu..
  Selvom jeg faktisk elsker julen! Jeg elsker i al fald de værdier julen står for, og jeg kan derfor også blive trist over den udvikling jeg oplever; at julen i højere grad handler om materialisme og stress. Jeg vælger derfor at tage skyklapper på og nyde julen på den måde jeg elsker 🙂

 • Reply
  Rikke Bisgård Sørensen
  1. december 2016 kl 8:27

  I år er jeg virkelig i julehumør ? De sidste mange år har vi været hårdt ramt af sygdom, men i år er der masser af overskud og energi til at pusle om detaljerne og lave hyggelige ting sammen med børnene ❤

  Smuk barvogn som ville klæde vores hjem i den hvide farve.

  Kh Rikke

 • Reply
  Ida
  1. december 2016 kl 9:00

  Hvor er den bare fin 🙂
  Normalt elsker jeg julen og al den familie hygge der hører med, men iår er desværre en lidt anden.. Efter min bedstemor gik bort i stoart oktober har der været en masse familie adskillelse, så jeg frygter at julen ikke bliver helt så hyggelig som jeg håber 🙁

 • Reply
  Sascha Jensen
  1. december 2016 kl 9:32

  Sådan en står jeg lige og mangler i min ny istandsatte stue 🙂

  Julen for mig betyder igen i år arbejde både d. 23 og 25 og 26. I år har jeg dog fri d. 24 hvor mine forældre kommer for at holde juleaften hos mig 🙂

  saspigen2@live.dk
  livetidukkehuset.blogspot.dk

 • Reply
  Eva Jørgensen
  1. december 2016 kl 9:33

  En utrolig smuk vogn. Jeg elsker december. Og elsker min søns glæde ved julen

 • Reply
  Malene R
  1. december 2016 kl 9:37

  Jeg er vild med julen, fordi det er en god mulighed for at hygge med familien 🙂

 • Reply
  Tilde D
  1. december 2016 kl 9:39

  Synes der er masser af gode ting ved julen, hyggen, glæden hos mine unger og de ekstra fester er også super;-) Det materielle ræs kan være lidt for meget, men jeg prøver at holde fast i al det hyggelige og nyde det;-)
  Virkelig skøn præmie, wauv hvor kunne det være skønt at være heldig her;-)

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   2. december 2016 kl 15:50

   Heldigvis bestemmer man selv hvor materielt det skal blive, selvom det vimser omkring én. Jeg holder i hvert fald fast i små gaver, hjemmelavede gaver, at børnene lige så meget oplever hyggen og traditionerne frem for gaveræset. Det er svært, men jeg bliver i troen på at det siver ind. Rigtig glædelig jul til dig, kh Dorte

 • Reply
  Anne-Marie
  1. december 2016 kl 10:46

  Jeg synes julen er en hyggelig tid og er meget bevidst om, at italesætte forventningerne, og prioritere så det ikke bliver alt for stressende. Alligevel forsvinder den alt for hurtigt og hvert år tænker jeg på, at starte julerierne tidligere, så jeg kan nå mere af det hyggelige❤️

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   2. december 2016 kl 15:48

   Jeg tror faktisk at julen forsvinder hurtigt, fordi vi oplever meget på kort tid – sådan er det jo nogle gange, men hold fast! Glædelig jul til dig og dine, kærligst Dorte

 • Reply
  Mie K
  1. december 2016 kl 14:08

  Jeg ønsker dig en glædelig jul. Jeg synes bedre og bedre om julen, fordi jeg har en lille søn 🙂

 • Reply
  Dorthe Bille
  1. december 2016 kl 14:16

  Jeg vil gerne ønske alle en rigtig dejlig december

 • Reply
  Maja Holmgren
  1. december 2016 kl 16:02

  En helt igennem fantastisk præmie uden tvivl!
  Håber du må have en fantastisk december, jeg glæder mig til jul hvor studierne og eksamenslæsningen lige sættes på pause et par dage for at nyde tiden med familien! <3

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   2. december 2016 kl 15:40

   Det lyder som om, du kommer til at nyde juleferien ekstra meget – rigtig glædelig jul og pøj pøj med eksamenerne, kærligst Dorte

 • Reply
  Sarah Valentin
  1. december 2016 kl 16:19

  Glædelig december <3

 • Reply
  Mai Nguyen
  1. december 2016 kl 16:34

  Jeg glæder mig simpelthen til julen 2016! Vi er en ret stor familie og endelig efter langt om længe, samles hele flokken igen <3 Kvalitetstid med familien er altid det bedste!

 • Reply
  Helene Li
  1. december 2016 kl 16:45

  Glædelig jul! Dejlig præmie!
  Det jeg synes bedst om med julen er al hyggen, at man tager sig tid at snakke sammen, spise og sidde ned. Det er så mørk og koldt ude, så det er dejlig med alle lysene og at folk kan samles rundt levende lys og noget godt at spise. Det gør at man klarer sig igennem den mørke tid. Elsker at dele julestemning med min familie og venner.

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   2. december 2016 kl 15:37

   Åh, du rammer hovedet på sømmet – det er lige præcis sådan jeg også tænker på julen. Rigtig glædelig jul, kh Dorte

 • Reply
  Nadia WH
  1. december 2016 kl 19:09

  Tak for igår ?✂️?
  Jeg elsker julen, men som du ved rejser vi væk i år og det er jeg meget spændt på at prøve.
  Det er en vild gaveregn, som du har fået stablet på benene i år. Shit nogle lækre præmier 🙂
  Jeg har længe gerne ville have en barvogn, men er ikke så meget til dem i messing, som er dem man ser flest af. Denne her fra Kristina Dam er lige mig ??

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   2. december 2016 kl 15:35

   Selv tak for i går, det er altid hyggeligt at have dig i frisørstolen! Håber din jul bliver dejlig, selv på den anden side af jorden – kram til dig, Dorte

 • Reply
  maibritt jeppesen
  1. december 2016 kl 19:10

  jeg elsker den helt specielle stemning der er i julen 🙂

 • Reply
  Monica Figgé Jensen
  1. december 2016 kl 19:21

  Hvor er den fin 🙂 Jeg er glad for julen og har altid været det. Det er den hyggeligste tid på året og jeg ser altid frem til familiehyggen 🙂

 • Reply
  Stine Bech
  1. december 2016 kl 19:40

  Jeg ELSKER julen ! Sådan næsten for meget! Alt – traditionerne, maden, lysene, hyggen.. i år skal julen dog desværre bruges på at flytte ud af et hus og i et andet – så ikke så meget tid til julen. Barvognen ville være så fin i vores nye bolig 😀

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   2. december 2016 kl 15:34

   Jamen så kan I forhåbentlig jule ekstra meget til næste år, og huske at julen ikke bare er et pyntet hjem, men en stemning man bringer ind i hverdagens små glimt. Glædelig jul i hvert fald og god fornøjelse med flytningen, klem fra Dorte

 • Reply
  Heidi Møller
  1. december 2016 kl 19:41

  Glædelig jul. Input fra din fine blog er fine små lyspunkter af inspiration!
  Vognen ville pynte i vores nye hjem og indgå i de fremtidige juletraditioner.

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   2. december 2016 kl 15:32

   Åh hvor har du lige gjort mig glad med den kommentar, tusind tak skal du have. Glædelig jul og tillykke med de nye hjem – kh Dorte

 • Reply
  Camilla TW
  1. december 2016 kl 20:21

  Den er mega sprøde og vil passe perfekt i vores stue

 • Reply
  Isa Larsen
  1. december 2016 kl 20:55

  Julen er en dejlig tid, stressende jo, men hyggelig:)
  Vognen ville jeg elske at eje!

 • Reply
  Dianna Sørensen
  1. december 2016 kl 23:23

  Hvor er den bare fin ?
  Julen er en rigtig hyggelig tid, som heldigvis varer en helt måned. Det forsøger jeg at huske ? Rigtig glædelig jule December til dig og din familie ???????

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   2. december 2016 kl 15:29

   Ja, for mig er det faktisk hele optakten, der er bedst, frem for selve juleaften – jeg håber det bliver en dejlig jul for jer, tak for interessen for lodtrækningen. Klem Dorte

 • Reply
  SofieW
  2. december 2016 kl 7:45

  Jeg elsker jul! Jeg synes oftest, at december går alt for stærkt, men jeg nyder så meget som muligt, især julemusik, lys og mad af den både søde og salte slags. Og selvfølgelig og især mine børns glæde og spænding.

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   2. december 2016 kl 15:27

   Ja den har det altså med at flyve afsted, nok fordi vi har så travlt med at nå så meget, men det er nu også rart at have minder at lune sig på i januar, som for de fleste er lidt oplevelsesfattig. Nyd måneden, klem

 • Reply
  Sabine
  2. december 2016 kl 8:31

  Elsker julen men er i år desværre frygteligt bagud med at pynte op. Tænker denne weekend skal bruges på at komme i den helt rigtige julestemning.

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   2. december 2016 kl 15:26

   Jeg tror også på at weekenden skal bringe mig juleglimt – pynt og lidt bagværk måske. Håber det lykkes for dig, og at din julemåned bliver dejlig. Knus Dorte

 • Reply
  Gitte Leth
  2. december 2016 kl 11:48

  Wauv hvor er den smuk, og sikke flotte fotos du har taget med den på, så flot stylet;-)
  Er vild med julen, med små børn er er alt lige lidt ekstra hyggeligt, og det er en stor glæde at se deres begejstring.

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   2. december 2016 kl 15:25

   Nej hvor er det dejligt at høre og virkelig sødt af dig at skrive det til mig, tak! Jeg håber, du og dine får en dejlig måned. Klem fra Dorte

 • Reply
  Louise
  2. december 2016 kl 12:17

  Herhjemme elsker vi julen og alt hvad der høre til. Jeg elsker at bage sammen med ungerne så hele hytte rigtig kommer til at dufte. Se deres smilene ansigter lyse op når “julenissen” har været forbi. Glæden ved at se magien kan leve så stærk I mine børn er virkelig lykken for mig.
  Jeg har drømt om en barvogn længe og den fra Kristina dam vil passe så flot til min nye lænestol?

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   2. december 2016 kl 15:24

   Jeg tror jeg ved hvad du mener, det lyder som måden jeg oplever julen på også. Ønsker dig en skøn julemåned, kram fra Dorte

 • Reply
  Camilla A
  2. december 2016 kl 12:44

  Sikke en fed præmie!
  Jeg elsker julen og glæder mig så meget til at komme på juleferie hos mine forældre. 🙂

 • Reply
  Marina / cand.mor
  2. december 2016 kl 12:45

  Et lille “hej” og et “glædelig december” til dig, kære du, og sikke julestemningen breder sig over bloggen med den fine faldende sne 🙂

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   2. december 2016 kl 15:22

   Er det ikke skønt med sne? Tak for hilsnen og de bedste juleønsker retur til dig, kærligst Dorte

 • Reply
  Mette
  2. december 2016 kl 19:50

  Wauw en smuk barvogn. Jeg går og leder efter lige netop sådan en enkel moderne version af en barvogn til mit hjem.
  krydser alle fingre og Håber at jeg bliver den heldige vinder.
  Glædelig jul til jer alle.

 • Reply
  Ditte
  2. december 2016 kl 22:57

  For mig er julen den hyggeligste tid på året, særligt efter jeg har fået mine to drenge og man så småt begynder at få sine egne juletraditioner 🙂 I år har vi lavet pakkekalender fra julemanden til den store i håb om at han smider sutten 🙂 Hvis vi er så heldige at vinde det smukke barbord, er det jo lige før jeg begynder at tro på julemanden 🙂 Dejlig jul til dig <3

 • Reply
  Line Jakobsen
  3. december 2016 kl 7:28

  Den er da bare super fed! Jeg elsker julen, og håber du får en dejlig en af slagsen 🙂

 • Reply
  Jette
  3. december 2016 kl 18:15

  Hej – er begejstret for enkeltheden ved den fine barvogn, den vil passe perfekt hos mig.

 • Reply
  Anne Mette Kristensen
  3. december 2016 kl 18:50

  Så smuk…ville passe så skønt i stuen..
  Vi holder lidt anderledes jul i år med en rejse til Lanzarote i december og så på ødegård i juledagene..

 • Reply
  Mor Tina
  3. december 2016 kl 19:03

  Meget flot barvogn og rigtig godt projekt 🙂
  Den vil passe perfekt ind i min datters stue, så håber være den heldige bland mange……
  For mig er julen mest samvær, efter jeg blev alvorligt syg og min datter fik kræft og meget af familien er gået bort, så er julen først og fremmest at værne om hinanden:-)
  Ønsker du og dine kære alt det bedste i denne tid 🙂

 • Reply
  Kathrine W
  3. december 2016 kl 23:29

  Jeg elsker, at der er lys overalt i julen. Det spreder varme og lyser mørket op, så jeg ikke kan undgå at smile og komme i hygge-stemning ? Især på de dage hvor jeg er træt og trist, giver julelysene mig bare den ekstra energi, jeg har brug for.

 • Reply
  Amanda
  4. december 2016 kl 0:03

  Lækker præmie! 😀

 • Reply
  Stine C
  4. december 2016 kl 7:53

  Åh ja, den er flot! Og ville passe godt ind i mit køkken??

 • Reply
  Rikke DH
  4. december 2016 kl 8:36

  Glædelig jul! Jeg er også vild med Kristina Dam – og vi har netop en ledig plads i vores køkken/alrum, hvor barvognen ville stå smukt ?

 • Reply
  Tanja Demmerath
  4. december 2016 kl 8:39

  Think, I am the biggest Fan of Kristina Dam in Germany. ? would be so very happy to win this trolley and decorate it with Christmas gifts all over. ?

 • Reply
  Sandra
  4. december 2016 kl 8:52

  Flot giveaway. Jeg elsker barvognen og Kristina Dams univers. Jeg holder meget af julen, især når den foregår i et roligt tempo. Jeg blev mor sidste år og kan mærke at julehumøret lige stiger en ekstra grad, når det handler om at skabe hyggelige traditioner for min datter. Rigtig glædelig jul ??

 • Reply
  Hanne A
  4. december 2016 kl 9:44

  Jeg synes altid december er fyldt med stress og jag, men i år har jeg valgt at jeg ik vil lade det påvirke mig negativt. Bla har jeg for første gang nogen sinde hængt en udendørs lyskæde op på min altan – Amagers hyggeligste altan ?❤️ jeg er klar til julen i år og til at lægge et lod i konkurrencen om denne fine barbord, som ville passe perfekt tjl køkkenet ? glædelig jul til dig og familien, Dorte ??

 • Reply
  Camilla
  4. december 2016 kl 11:11

  Sådan en kunne se fin ud i min lejlighed når den engang er færdig bygget ?

 • Reply
  Mie P.
  4. december 2016 kl 11:16

  Frost på græs og blade og lune æbleskiver – er det bedste ved julen. Og så selvfølgelig overraskelserne. Jeg ville ELSKE at blive overrasket med på sådan en flot barvogn på en helt almindelig december-dag. Glædelig jul. Mie

 • Reply
  Melissa
  4. december 2016 kl 13:44

  Jeg er tosse’ med jul. Og jeg er tosse’ med Kristina Dams designs! Jeg så denne barvogn for første gang for et par måneder siden, da jeg påbegyndte en praktikperiode hos et dansk conceptstore i Paris. Jeg forelskede mig med det samme og det ville være så fantastisk, hvis den kunne blive en del af min indretning hjemme i Danmark. Den vil være et perfekt minde om min tid i Paris, hvor jeg præsenterede og videreformidlede Kristina Dams smukke, skulpturelle design til franskmændene.

 • Reply
  Julie Grandby Johansen
  4. december 2016 kl 15:55

  Uhhhh denvil jeg gerne vinde, for den er pæn!

 • Reply
  Consuelo
  4. december 2016 kl 15:57

  Hi ☺ jeg elsker julen og familie tid. Jeg kan godt lide gamle og nye traditioner ?☺ I love Xmas, family time, Xmas carols, and Xmas spirits. I like my old traditions and adopting new ones ? ?

 • Reply
  Gitte Keil
  4. december 2016 kl 16:03

  Jeg skal arbejde og passe på de mindste børn i julen… men derfor kan man alligevel godt ønske sig en ekstra julegave til det nye køkken. 🙂

 • Reply
  Tinna
  4. december 2016 kl 16:06

  den vogn der – vil elske at pynte den med min mands samling af cognac,gin og whiskey, endelig et møbel til manden min ?? Jeg nyder at gøre klar til julen og elsker at hygge med mine drenge på 6 og 9 år som begge stadig tror på julemanden og søndagsnissen. Vi har en tradition hvor vi laver “dine” karameller, i år har vi spicet dem med læsøsalt, det kan anbefales. I går var vi hele familien i skoven fra olde på 77 til oldebarnet på 6 mdr, og finde skovguld til krukker, vaser mv. Julen er for mig en glædes tid, men også tiden hvor jeg reflekterer tilbage og mindes dem jeg desværre har mistet i løbet af året. Så en stor højtid for mig. Glædelig jul

 • Reply
  Stinna
  4. december 2016 kl 16:14

  Vi skal flytte her i December – så det vil være dejligt med en indflytningsgave. Tror at det bliver ældstesønnen på 17 år, som skal have den til sine små sammenkomster med vennerne ( selvom moderen håber, at de ikke drikker, så ved jeg jo godt, at der vist ryger andet og mere end blot cola indenbords ???). Glædelig jul 🙂

 • Reply
  Tina Andersen
  4. december 2016 kl 16:32

  Elsker alt ved julen men især det at være sammen med familien og elsker at gøre mine unger glade. Jeg vil blive rigtig glad for den fine barvogn den passer perfekt ud i mit køkken ?Rigtig glædelig jul Tina

 • Reply
  Astrid
  4. december 2016 kl 17:39

  Den vil være perfekt i mit køkken som et lille anrettebord

 • Reply
  Lis
  4. december 2016 kl 17:42

  Jeg ønsker mig den til min datter, der mangler den i sit køkken

 • Reply
  Maria Elisabeth Damkjær Petersen
  4. december 2016 kl 17:48

  Jeg kan egentlig godt li julen. Jeg får dog sjældent mere end Max 3 gaver og derfor kunne det virkelig lune med en smuk barvogn. Jeg har ønsket mig den siden jeg så den første gang. Det skal stå foran store vinduer med planter på ?❤?

 • Reply
  Trine jh
  4. december 2016 kl 18:15

  Hej ?? jeg elsker julen, især at se julekalenderne som sendes i tv og hygge med familien ❤

 • Reply
  Christina Kure
  4. december 2016 kl 19:45

  Vi har lidt en kaos jul i år midt mellem en kæmpe opbygning af vores hus, selvom vi bor småt og kaotisk prøver vi at skabe en hygge jul med dejlige traditioner. Nogle tyske og nogle danske ❤️

 • Reply
  Denise
  4. december 2016 kl 19:54

  Jeg er ret så kræsen med at deltage i konkurrencer, men den her chance kunne jeg alligevel ikke lade smutte forbi mig! Den er så vældig pæn den bagvogn! ??

  Det der med jul…. Det er noget svært noget – jeg elsker jul! Og alligevel, så føles det hele lidt opreklameret. Kagerne og alle godterne – de er tilgengæld slet ikke reklameret nok op ?

 • Reply
  Denise
  4. december 2016 kl 19:54

  Bagvogn? Tak, autocorrect… Tak ?

 • Reply
  Anette Søndergaard Pedersen
  4. december 2016 kl 19:58

  Hej Dorte. Lige siden jeg var barn, har jeg været stor fan af julen. Jeg elsker hele december måned lige så meget som selve juledagene. Jeg bliver helt glad indeni ved lyden af julemusik og synet af lyskæder, stearinlys og grønt, og det er fantastisk at gå på julegaveshopping og julemarkeder og spise æbleskiver og drikke gløgg og at finde tid til at lave noget særligt med venner og familie i netop denne måned. Jeg ønsker dig og fin familie en rigtig glædelig jul? Kærlig hilsen Anette S. Pedersen.

 • Reply
  Trine
  4. december 2016 kl 20:35

  Hov, håber jeg lige når at være med. Har længe været forelsket i den trolley ?
  Jeg holder meget af juletiden og synes altid vi kommer for sent i gang med juleriet men i år har min ældste søn og jeg besluttet at gå all in, så der har længe været lyskæder i haven og en enkelt lille julemand har sneget sig op på altanen. En af de bedste ting ved julen er at vi hvert år holder juleaften ikke kun med vores familie men også med 3 venner fra min skoletid og deres mænd og børn. Jeg tror vi har gjort det i mere en 15 år nu. Det er lige før den jul er bedre end den vi holder med vores familier. Vi synger Last Christmas om juletræet, spiser skøn julemad men aldrig det samme hvert år, og Kasper vinder altid mandelgaven. LOVE IT ❤️?

 • Reply
  Anja KR
  4. december 2016 kl 21:07

  Julen er skøn… i år er vi blevet beriget med en lillebror og er flyttet til New York, så det er helt nye omstændigheder der venter os! Og vi glæder os til julehygge sammen! Kh Anja

 • Reply
  Maja Elkjær Svanborg
  4. december 2016 kl 21:18

  Hej 🙂 Rigtig glædelig jul til dig og din familie. Herhjemme nyder vi julen og den hygge det bringer med sig. Jeg nyder at følge dig og Kristina – og ligesom dig, elsker jeg også Kristinas univers. Jeg HÅBER virkelig på at vinde, og jeg kan lige se hvordan den skal styles vha dig.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.