1. Juledag er nattøjsdag

julegaver-2Copyright

English recap

Det er blevet skrevet og sagt før, men herhjemme er vi nærmest hellige omkring vores 1. Juledag. Der skal helst ikke ske en dyt, fordi alle har behov for en slapper, og for at blive klogere på de gaver, som blev pakket op dagen før. Vi bliver i nattøjet, eller i hvert fald i en blød buks, trækker måske et par gardiner for, lader fjernsynet køre dagen lang og lader morgenbrødet bo på bordet, så man bare kan sive til og fra. Min mand har en lille smule svært ved at lade stå til, men når det lykkes ham, er det dom om alt går op i en højere enhed.

Status på gavehøsten: Jeg fik ikke en hund, som jeg ønskede mig. Big surprise! Eller faktisk ikke nogen surprise, men til gengæld blev jeg beriget med andre meget meget fine ting og sager, og det eneste, der måske skal byttes er en muffinform, som jeg fik lidt mange af. Min mand havde lagt sig ekstra i selen i år ved at bevæge sig væk fra ønskesedlen og endda ramme plet – det er ikke nemt, skal guderne da vide, så ros for den vellykkede præstation. 

julegaver-1julegaver-4

Vintagestrik med bling og perler – er aldeles begejstret for trøjen, som manden havde hjulpet pigerne med at give mig.

Pigerne var bare fantastiske lige fra de stod op til de faldt i søvn i bilen kl 23.53. Ikke ét skænderi, ingen plagen eller urimelige skældud-anfald. Jeg er ret overrasket over det, fordi det er en virkelig svær balancegang med december måneds mange forkælelser og fester, men de nød tydeligvis dagens mange små input lige fra morgenmad med min veninde, til kirke, julemiddag, dans om juletræet og gaver. Selv da kusinen fik 3 ønsker opfyldt, som vores pigerne ikke er store nok til endnu, men helt sikkert drømmer om, tog de det i stiv arm. 

Jeg selv er ikke helt på toppen med mistet stemme, slem hoste og gang i den store boks med Kleenex. Det hænger helt sikkert sammen med hvor travlt jeg har haft, så nu nyder jeg virkelig fridagene. Rigtig god aften til jer, klem fra Dorte 

English recap

First day of christmas has been slow and soothing. We haven played through all presented from last night, watched a lot of tv and been cosying up in the living room. The girls handled last night perfectly and there was not once any unreasonable misbehavour or impatience. I’m not feeling too well but hey, my days are lazy and comfortable, so no worries. I hope you are enjoying these christmas days as well, even if you’re not one those with one big happy family – love Dorte

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
Share:

2 Comments

  1. Lisbeth Boesgaard Mortensen
    25. december 2016 / 20:54

    Det er da opskriften på den perfekte 1 juledag , 🙂 og god bedring til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.