Udgivet i 1 kommentar

2 heldige kartofler fundet

vinder-2

Jeg har fundet en vinder af både Kristina Dam give away’en og By Klip Klap give away’en … jo jo, nogle bliver nok rimeligt glade lige om lidt…

Hold nu op en fin respons, der har været på bloggens give aways. Jeg er glad for at se, at jeg har ramt rigtigt med dette års julesponsorer (og jeg håber, I fortsat er glade for at være med, for der venter endnu et par gode i kulissen). Nå, hold på hat og briller, for her kommer navnene på de heldige vindere, som er fundet ved en tilfældig lodtrækning.

Vinder af barvogn fra Kristina Dam Studio

kk-11

Jeg vil først og fremmest sige tak for alle jeres julede hilsner, som jeg er igang med at besvare. Det tager lidt tid at nå igennem dem alle, men de er selvfølgelig læst og værdsat alle og en.

Den heldige vinder af en Bauhaus Trolley til en værdi á 3700,- kr. blev Julie Grandby, som får en mail fra mig hurtigst muligt. Stort tillykke, jeg håber, den vækker glæde.

Til alle Kristina Dam fans minder jeg om, at de holder pop up shop frem til jul i deres showroom. 

Åbningstiderne er 11-00-18.00, Esplanaden 6, 1263, København K.

Vinder af By KlipKlap single 3 fold

klip-klap-2

Også med denne give away sponsoreret af  Legebutikken, må jeg starte med at takke for stor og fin opbakning. Det er virkelig en populær madras, som jeg ville ønske, jeg kunne glæde jer alle med. Det er imidlertid ikke tilfældet, så den ene heldige vinder blev altså Mette Bjørn. Hjerteligt tillykke med gevinsten Mette, jeg sender dig en mail med info 🙂

Må I have en fantastisk onsdag aften, klem fra Dorte 

English recap

Announcing 2 winners in this post – Julie Grandby winning the Bauhaus Trolley from Kristina Dam Studio and Mette Bjørn winning the 3 fold mattress from By KlipKlap. Congratulations and to all others a great thanks for the interest! 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

1 tanke om “2 heldige kartofler fundet

  1. tillykke til de heldige vinder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.