2017 på bloggen, hvad skal der ske…?

2017_4Copyright
English recap

Kære du, der læser med, enten nogle gange eller hver dag; jeg vil fortælle dig lidt om, hvilke ambitioner jeg har med bloggens indhold i 2017. Hvorfor? Fordi jeg er bevidst om, at jeg tager lidt af din tid i ny og næ, og fordi jeg virkelig gerne vil have, at mine indlæg efterlader stof til eftertanke, glæde, inspiration eller bare et par brugbare tips. Mest af alt fordi jeg ikke ønsker at misbruge din tid, når nu du er så sød at give mig taletid.

Det er ved at være et par år siden, jeg besluttede at gøre bloggen til noget, jeg skulle prioritere og tage seriøst – at lade den blive en indtægtskilde. Når man som blogger tager den beslutning, synes jeg også man skal gøre sig overvejelser om, hvordan man har en relevans hos sine læsere. Jeg har stadig meget at lære, men jeg kan da med rette sige, at jeg har lært en del allerede, og jeg kommer til at bruge mine kræfter på at gøre det endnu bedre i 2017. Jeg håber selvfølgelig, at jeg får din hjælp i form af ris/ros, input og delinger, men hvad kan du forvente dig af min blog i det nye år?

Mere kvindeliv og kvindetanker – jeg har været lidt bange for at tage rigtigt hul på det, fordi det er med risiko for at sætte sindende i kog – i hvert fald hvis nogle skulle føle sig truffet eller provokeret. Jeg ser så mange af mine kollegaer, som får “tæv i kommentarfeltet”, men ikke desto mindre mærker jeg en stor interesse for at debattere netop emnet omkring work-mother-balance, og jeg har derfor besluttet, at der skal flere af de indlæg på bloggen, hvor jeg beretter om min personlige rejse, overvejelser, som forhåbentlig enten kan inspirere nogle af jer, eller sætte nye perspektiver på. Jeg håber, I vil tage godt imod det…

2017_2-2

I øvrigt

… glæder jeg mig til at folde artikelrækken af “På besøg hos…” yderligere ud. Jeg har flere gode besøg linet op, som jeg vil se at få lagt i kalenderen. Det bliver en blandet omgang med fokus på forskellige ting, men jeg nyder i hvert fald på denne måde at skrive om andres perspektiver, og vil derfor glæde mig til at give jer flere besøg. Har du forslag til, hvilke personer eller temaer, jeg kunne dække her, så hold jer ikke tilbage; det er jo altid et forsøg værd, ikke?!

… vil jeg gerne lave flere VLOG’s til jer på Youtube. Det er en fin måde at kunne sætte flere ord på visse ting, og skulle der være noget bestemt, som du gerne vil have mig til at fortælle om eller vise, så hører jeg da gerne fra dig. Måske det er noget, jeg kan efterkomme …

… vil der fortsat være fokus på hjemmet og indretningen. Jeg kan stadig godt lide at dele mine indretningstanker med jer, og fornemmer egentlig også at I kan lide indretningsindlæggene. Jeg tænker blandt andet at lave et par VLOG’s fra mit hjem, så I kan få en fornemmelse af vores rum.

… skal der roses mere. Jeg synes, der har været en tendens til at bloggere i højere og højere grad glemmer at rose hinanden, linke til hinanden og vise det sammenhold vi har udadtil. For vi har faktisk sammenhold og super kollegaskab, og jeg tror på at blogs overlever ved at være stærke sammen. Så jeg lancerer en serie, jeg kalder Bifald til Bloggerne, hvor jeg en gang om måneden vil fremhæve de indlæg og bloggere, som har delt noget, jeg særligt nød at læse. Ser I nogen, som I synes gør det godt, så smid endelig et link i kommentarfeltet herunder, således vi i fællesskab kan rose de passionerede skribenter derude, og er du også blogger, er du velkommen til at adoptere konceptet og lave din egen version af månedens ros.

… udfordrer jeg mig selv (og måske jeg får nogle af jer med på vognen?), når jeg starter en ny føljeton op med fokus på at organisere hjemmet mere optimalt. Det skal handle om fornuftig oprydning med følelserne på rette sted, hvilket jeg vil forklare nærmere i et seperat indlæg. Jeg glæder mig til at komme i gang og håber, at jeg kan holde mig selv til ilden! Måske der er nogle af jer, der hopper med på vognen i de måneder, hvor udfordringen passer til jeres behov?

Alt dette skal jeg nu finde ud af, hvordan jeg får lagt ind som en fast rytme blandt alle de sædvanlige indlæg. Alt bliver altså som det plejer, bare med lidt nyheder ind imellem. Det tåler bloggen vist med sine snart 6 år på bagen ♥

English recap

With a new year it’s like we’re given a new canvas and my plans for the blog feels exciting to me. I look forward to do new topics, or at least to give some more spotlight on particular parts of topics.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan

Follow:
Share:

3 Comments

  1. 29. december 2016 / 12:18

    Det lyder spænende, altid rart at se rigtige hjem som ikke bare er perfekte udstillings hjem.

  2. SofieW
    29. december 2016 / 20:31

    Spændende tiltag. Jeg glæder mig til at læse med i 2017!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.