Udgivet i Skriv en kommentar

32 kjoler under 500,- kroner

kjoler-11. Reclaimed Vintage / 2 Asos / 3 Noisy May / 4 Asos / 5 Asos / 6 John Zack Petite

Copyright
English recap

Her er masser af kjoler til højst 500 kroner – så måske kan det blev råd til en jule- eller nytårskjole til trods for månedens mange udskejelser?

indlægget indeholder reklame_grønKonflikten er den samme hvert år; pengene flyver ud af statskassen til gaver, marcipan og taxaer hjem fra julefrokosten. Alligevel synes jeg ærligt talt, jeg fortjener en ny kjole til alle de sociale, skønne begivenheder, men så skal den godt nok ikke være i luksusklassen, vel?!

Jeg er helt sikker på, at du også har lyst til at smyge din krop ned i noget nyt kjoleskrud, så her gør jeg dig lige en tjeneste ved at vise de mange kjoler, som jeg har luret på. Den billigste kan klikkes hjem for bare 150,- kroner, men ingen af dem overstiger 500,-, så måske budgettet lige akkurat holder til en lillebitte kjole til mor?

kjoler-2

1 Y.A.S. / 2 Asos / 3 New Look / 4 Asos / 5 Asos / 6 River Island

kjoler-3

1 Vila / 2 Missguided / 3 Asos / 4 Asos / 5 Lost Ink / 6 Asos

kjoler-4

1 Monki / 2 Asos White / 3 Asos Petite / 4 Boohoo / 5 Monki / 6 Native Youth

kjoler-5

1 Asos Petite / 2 Young Bohemians / 3 Glamorous Petite / 4 Asos Tall / 5 Asos / 6 Asos

Typisk nok finder jeg lige et par storfavoritter mere, efter jeg har lavet collagerne, men I skal simpelthen ikke snydes for denne super fantastiske stribede kjole, eller hvis det skal det være meget mere festligt og piget, så er jeg simpelthen bare vild med denne lyserøde drøm med brus i skørterne.

Og så bare lige et tip, hvis du sidder med fingeren på tasterne, men ikke helt kan få dig selv til det; bare hold dig for øjnene og lad som om, det allerede er januar, klem Dorte 

English recap

Oh the longing for just one new dress even if this month is no where near presenting me with a shopping budget that goes beond gift shopping. I did a search on dresses under 500,- kr and it could absolutely be realistisk to find a little something without going bankerot.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.