fbpx

Dette års indspark til en smukt julebord

Dæk smukt julebord inspirationCopyright

English recap

Kan du bruge lidt inspiration til, hvordan du dækker et smukt julebord? Jeg har dækket et bord med julestjerner, rustik service og klassisk julestemning. Og det er slet ikke så svært, som du måske tror…

indlægget indeholder reklame_grønSidste år var mange af jer begejstrede, da jeg viste mit forslag til et julebord med masser af pynt fra naturen. I år skal du derfor ikke snydes for mit bud på et julebord, som jeg i år vælger at holde mere simpelt og rustikt, men stadig et bord, der byder gæsterne velkommen med masser af julet hyggestemning.

Dæk smukt julebord inspirationDæk smukt julebord inspirationDæk smukt julebord inspirationDæk smukt julebord inspirationDæk smukt julebord inspirationDæk smukt julebord inspirationDæk smukt julebord inspiration

Se også mit julebord fra sidste år med masser af naturmaterialer

Til julebordet bruger jeg dækkeservietter med sølvvævning fra H&M, Ombria service fra Kähler, arvede vinglas og sølvbestik. Jeg kan godt lide de smukke tallerkener, både fordi de er lette og flade i designet, og fordi de er smukke i den rustikke grå, grønlige og cremehvide farveholdning. Det er vældig nordisk og vældig Anders Arhøjsk – naturligt nok, da det er ham, der står bag Ombriaserien.

Dæk smukt julebord inspirationDæk smukt julebord inspiration

Selve kuvert-dekorationen er lavet med en frisk grankvist, der har fået et forsigtigt pust med kunstig sne fra dåse. Med et sort bastbånd har jeg bundet en rød julestjerne på kvisten og pyntet med en lille juletræskugle. Laver du lignende bordpynt, så husk at lave den kort tid inden gæsterne ankommer, så stjernen ikke er blevet slatten – alternativt anskaffer du små pipetter hos din blomsterhandler, som du kan stikke julestjernen i, således du kan lave dekorationen i forvejen.

På midten af bordet har jeg placeret et smalt aflangt fad og en lille piedestal i midten. Her har jeg placeret små julestjerner, som har fået dækket jordknoldene med friske grangrene. Det er en simpel måde at skabe lidt volume på bordet, og samtidig nemt at tage væk igen dagen efter. De små stager er et vintagefund.

Hvor mange af jer skal mon stå for julebordet i år? 

English recap

When setting a christmas table a little bit of wow is allowed. I used the Ombria plates from Kähler and styled with Poinsettias and pine. With a mix of old glasses and cutlery I added some personal touch to the setting and then made a decoration for each plate with pine, poiensettia and a small ornament.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
Share:

1 Comment

  1. 20. december 2016 / 19:14

    Det skal jeg og jeg har faktisk lige lavet et indlæg om det på min blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.