0
Dame-halløj

Dansesko, en heldig vinder og en rabatkode

growing-2Copyright
English recap

Tak for jeres store interesse for give away’en fra Growing Feet om et par valgfri sko til mor og barn. Jeg har trukket en heldig vinder, som annonceres længere nede…

indlægget indeholder reklame_grøn

(Indlægget er sponsoreret af Growing Feet)

I var godt nok mange, der kunne lide præmien fra Growing Feet, men det overrasker mig nu egentlig ikke. Hvem drømmer ikke om frit valg på alle hylder? Jeg kan afsløre, at det rent faktisk er svært at vælge, når det så kommer til stykket, hvilket det jo gør om lidt for én af jer.

Jeg endte selv op med de grå ruskindsankelstøvler fra Pura Lopez, og jeg er ekstatisk over dem – jeg har i øvrigt lige opdaget at de samme blå støvletter er blevet sat ned. For en gangs skyld er her et par sko, som ikke engang skal gås til, hvilket må være den allerbedste undskyldning for at oppe budgettet lidt, når vi køber fodtøj. Ærligt talt, hvorfor er vi kvinder så dårlige til at forstå det, når vi inden grad praktiserer fodluksus til vore børn? I hvert fald skal mine glade fødder i byen i aften, og det er helt sikkert de grå skattebasser, der skal passe på dem. Vi er 3 tøser, der har ambitiøse planer om drinks, dinner og måske endda lidt bengymnastik på dansegulvet, you never know…

Rabatkode på 20%

Som et lille plaster på såret, har jeg fået lov at uddele en rabatkode til jer, som gælder til og med mandag den 5. December. Ved brug af koden bak20 gives 20% rabat på din kurv. Det giver trods alt mulighed for at få julegaver eller basisbehov dækket ind. Se hele udvalget af sko til både børn, kvinder og mænd hos Growing Feet.

feetgrowing-3

Vinderen af et par sko til mor og barn

Hvor var det skønt at se så mange kommentarer og dermed interessen for den fine give away. Jeg har trukket lod blandt de deltagende, og den heldig vinder blev altså MetteOG.

Jeg sender en mail straks, som du skal holde øje med (tjek også spam-indbakken, hvor jeg kunne være havnet, hvis ikke du har modtaget min mail. Hjerteligt tillykke til dig og tak til alle andre, som deltog.

Husk at der er flere give aways igang og på vej her i december måned, så tag endelig en tur rundt på bloggen, hvor jeg også deler masser af inspiration til julepynt, bagværk og meget andet, klem Dorte 

English recap

I received my new Pura Lopez boots in grey suede the other day and have worn them on several occasions since then. They are amazing to wear, don’t hurt one bit, and I have to admit that it makes sense to pay that extra when it means good quality and foot wellness.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  MetteOG
  3. december 2016 kl 6:48

  Hej Dorte!
  Det må være mig, der er den total heldige vinder. Fantastisk! Jeg har dog ikke modtaget din mail – ej heller i spam.
  Hermed min mail. Vh Mette

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.