0
Løst og fast

Mine håbefulde planer for december

Copyright

English recap

Er du i tvivl om, hvad du skal give dig til i december? Nej, nok ikke, og det er jeg heller ikke – måneden skal helt sikkert fyldes ud med lidt af hvert, og med mange gøremål på to do listen giver det så meget mere mening at nedfælde et par milepæle.

Endelig december! I dag er dagen hvor magien for alvor starter – jeg har allerede taget hul på en del af det, især de lidt tacky julesange, julemandsskum og lidt gaveindkøb, og i hvert fald er der taget hul på alle julens give aways her på bloggen. Netop i dag står 3 af dem åbne for jeres kommentarer (lodder), så her får I lige et overblik:

Der er i øvrigt flere give aways på vej sponsoreret af KREAFUNK, Bosch og Enamel Copenhagen, så hold endelig øje med bloggen her i december.

To Do’s i december måned

 • Gense de 4 nye afsnit af Gilmore Girls, men denne gang uden en computer i skødet
 • Til julekoncert med Absolute Gospel Singers – jeg er fjollet med ideen og glæder mig til at mærke julestemningen gennem salmer og klassiske julesange. Jeg kommer helt sikkert til at tude!
 • Sætte fut i bageplanerne – klejner, jødekager og donuts står min plan lige pt.
 • Spise risengrød med pigerne og benytte mig af den store portion til at lave ris à la mande – jeg har nemlig fået æren af at medbringe den famøse dessert til juleaften i år
 • I biografen med pigerne og se Familien Jul i nissernes land – se traileren her
 • Bage og spise æbleskiver i hober
 • Hygge med julegaveindkøb og endnu bedre; indpakningen, yeah
 • Købe juletræ – måske meget snart, så det kan starte på terrassen med lyskæde og så komme ind ugen før jul og blive pyntet…
 • Skrive julekort, selvom det er endnu uvist om jeg rent faktisk finder tid til at begive mig i kast med det

Planerne lyder umiddelbart ambitiøse, og nogle af puntkerne må muligvis lade livet undervejs, men det er ikke en SKAL-NÅ-liste, derimod en reminder om, hvad jeg drømmer om at hygge mig med. Hvad står på din håbe-liste denne måned mon? Klem og glædelig jul ♥

English recap

Finally december is here and I am very ready for it planning to bake, write christmas greetings and send by old fashioned mail, going to a christmas concert and watch those 4 new episodes of Gilmore Girls – again!

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

  Skriv en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.