Udgivet i 2 kommentarer

En julerundtur i mit hjem

nyt-trae-1Copyright
English recap

Måske er det min sidste chance for at ønske dig en glædelig jul med dette indlæg, så derfor: Tak for din opmærksomhed, når jeg deler tanker, ord og billeder – det er mig sådan en ære at have så dejligt et publikum, og jeg glæder mig til at dele mange flere historier med dig. For nu, får du lidt billedespam af julen i mit hjem, og så ønskes du den hjerteligste, dejlige jul!

Wau, der står fanme de 23. December på min kalender?! Ja, pardon my french, men det er bare for vildt – simpelthen. Ikke desto mindre betyder det også første fridag ud af flere i træk, og det betyder, at vi alle sammen har fri og ferie und alles. Hvordan ser din dag mon ud? Har du også fået julefri, eller sidder du med næsen i skærmen for at vride de sidste arbejdstimer ud af dit juletrætte hovede? Jeg håber, du er klar, trækker vejret roligt og kan mærken hyggen trænge dig op i en rar krog.

I dag skal vi lige forbi en god ven, som har gang i noget ret spændende, som jeg helt sikkert skal berette mere om her på bloggen i det nye år. Måske jeg får lov at tage jer lidt med i min Story på Instagram … Senere på dagen kommer min bror og 2 nevøer til risengrød og gavebytteri, og inden da påtænker jeg, at vi skal lave lidt forskelligt konfekt til i morgen aften. Jeg har styr på gaverne, bortset fra at jeg har forlagt noget bånd, som gaverne skulle have om sig (!!), men de kan jo sidste instans bare få noget andet bånd på, hvis ikke det dukker op. Dagen bliver fin – det kan jeg bare mærke…

Skal du ikke lige have mine yndlingsglemt fra vores hjem disse dage?

dortebak-jul-2julebord-1julepynt-6ingefaerkager-4bybak-jul-5adventskrans-4snebolde-6marcipanbrod-4stjerne-6julestjernebybak-jul-17planet-6juletrae-5%c2%a8have-1have-23klejner-2bybak-jul-1bybak-jul-3hverdag-4nyt-trae-5

Jeg slutter indlægget af med en vinderannoncering – denne gang er det vinderen af den støjsvage blender fra Bosch, som altså blev Lisbeth Boesgaard Mortensen, som bliver kontaktet af mig per mail. Glem ikke at smide dit lod i puljen til den unikke halskæde Treasure Locket fra Enamel Copenhagen – gå til konkurrencen her.

Jeg håber, I er klar på at læse lidt blog-hygge-historier henover julen? Jeg har i hvert fald i sinde at dele lidt forskelligt med jer, og jeg har lidt forskellige ting i tankerne – alt lige fra mine tips til turen til Madrid, nogle tilbageblik og mange flere ord om, hvordan 2017 vil udfolde sig her på bloggen. Rigtig glædelig jul til dig og dine, knus fra Dorte 

English recap

Christmas is up, and I mean it’s really up – I hope you’re ready and can enjoy the peace? I am and today is actually my first day off which I have been looking forward to. Today all of us are visiting a friend, and later on my brother plus my two nephews are coming over. I do want to wish you a merry christmas now that I have your attention – I love to know you’re checking in when I share my stories and I hope to have your attention going forward as well. The upcoming days I am sharing some posts on what happened in 2016, what will happen in 2017 and some other nice stories.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

2 tanker om “En julerundtur i mit hjem

  1. Så herligt at følge med – rigtig glædelig jul herfra <3

  2. Kære Dorte

    Du og din familie ønskes en glædelig jul, tak for de mange timers læsning med god inspiration til nyt til hjemmet, skønne opskrifter og beretninger fra hverdagslivet med tvillingepiger, egen virksomhed mv. det har været god og underholdene læsning og jeg glæder mig til at følge dig i 2017 og
    se hvad året bringer. Jeg har lige sidste dag på job så holder jeg ferie til den 2. januar, glæder mig til at holde jul med den nærmeste familie i morgen hos mine svigerforældre og så selv holde 2. juledag for alle familiemedlemmer. Det bliver hyggeligt og jeg kan mærke at glæden ved julen og samværet med familien bliver større år efter år, vi skal huske at sætte pris på at vi har hinanden, især her i julen.

    Glædelig jul.

    Lene ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.