Udgivet i Skriv en kommentar

Et år i opskrifter… 2016

Copyright
English recap

Med nytår i sigte tager jeg et tilbageblik på årets bedste opskrifter, som jeg delte med jer på bloggen. Jeg glæder mig samtidig til at udvide opskriftsarkivet i det nye år…

På en måde blev 2016 året, hvor jeg for alvor fik taget hul på den del af bloggen, som jeg længe havde ønsket skulle fylde lidt mere; opskrifterne og den gode hverdag. Det er endt med en hel del opskrifter, som jeg delte med jer, og især desserter og salater har fyldt en del. I det nye år har jeg planer om at få flere hverdagsretter på bloggen, fordi det for de fleste af os nok er hverdagens madlavning, der er den største udfordring, ikke? Alt lige fra inspirationen til hverdagens madlavning til praktikkens rolle i forhold til, hvad der er opnåeligt, har betydning, og jeg vil gerne prøve at få inspireret både mig selv og dig til en billigere, sundere og mere velsmagende hverdag.

Se med her, hvor jeg fremhæver mine personlige favoritter fra opskriftsarkivet 2016…

1. Glutenfri cupcakes med hvid chokolade og hindbær / 2. Gammeldags æblekage / 3. Klassiske æbleskiver med kærnemælk /
4. Kræmmerhuse med chokoladekant og krymmel / 5. Glutenfri kage a la Christianshavnertærte

Gå til bloggens arkiv med opskrifter på kager og desserter 

1. Vietnamesiske forårsruller / 2. Arme riddere med banan og blåbær / 3. Ravioli med brændt smør og pinjekerner /
4. Smoothiebowl / 5. Klassiske amerikanske pandekager

Gå til bloggens hverdagsopskrifter og opskrifter på morgenmad

1. Marrokansk rissalat med falafel / 2. Sommersalat a la tabuleh / 3. Grillet salat med vagtelæg / 4. Frisk sommersalat til fiskeretter / 5. Mexisalat med søde kartofler

Find masser af inspiration til salater, der smager af mere

1. Glutenfri æble- og kanelsnegle / 2. A pot of Gold drink / 3. Vampyrdrinks til børn / 4. Hjemmelavede rugbrødschips /
5. Alkoholfri green cooler

Gå til bloggens opskrifter på drinks og snacks 

Jeg glæder mig til et nyt år med mad på bloggen, og til at høre fra dig, hvordan du selv klarer hverdagens madlavning ♥

English recap

When I look back on 2016 I realize how much more I managed to share my view on cooking with you. Many recipes have seen the the light, some have become favorites in my kitchen. In 2017 I’m planning to share more recipes on those dishes that work in a busy everyday life, so I hope to catch your interest on that matter?

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.