Udgivet i Skriv en kommentar

For et år siden…

billede-30-12-2015-04-18-48Copyright
English recap

Nyta%CC%8Aret står nu for døren, og endnu engang ser jeg tilbage på hvad jeg delte med jer for et år siden af småt og stort, ikke mindst ovenfor viste uimodståelige nytårsdessert.

Det er sjovt som man nogle gange får tidsperspektivet udfordret med de her tilbageblik – på den ene side mærker jeg jo godt, at der er gået et år, men lige præcis dette forgangne år er gået særdeles hurtigt, så nogle af indlæggene føles slet ikke et år gamle. Jeg har til dato delt 490 indlæg med jer i 2016, og det er jo faktisk ikke så få, så jeg burde jo føle en vis afstand til dem fra starten af året. Jeg er generelt glad og tilfreds med mine indlæg, så gensynet med nogle af de gamle føles altid rar for mig … må man godt sige det, eller lyder det lidt selvfedt? 

Her er i hvert fald nogle af dem, jeg især husker at have skrevet:

billede-11-12-2015-04-19-59

Vi blev langt om længe færdige med vores soveværelse i slutningen af 2015. Rummet var indrettet med hotelstemning og jeg delte mine tips til jer, som gerne vil føre hotelstemningen ind i jeres eget soveværelse

billede-27-01-2016-22-25-37

Jeg tog hul på de store overvejelser, som i dag er endt med en ombygning, så jeg kunne få min salon og vores nye køkken – en løsning, som vi i dag i den grad er blevet glade for, selvom det lige krævede et par ekstra dybe vejrtrækningen undervejs

billede-26-12-2016-10-56-48

Jeg skrev om hvorfor kvinder elsker at skifte over i en blød buks, når de kommer hjem, (hvilket min mand for eksempel slet ikke forstår eller værdsætter), og det kom der nogle sjove kommentarer ud af i kommentarfeltet, fordi flere af jer genkendte fænomenet – se indlægget her

billede-07-01-2016-02-00-49

Vi satte grå velourgardiner op i vores stue, og det har vi været voldsomt tilfredse med lige siden – så meget, at der ryger flere gardiner op her i den nye år… Flere billeder fra stuen her

billede-30-12-2015-04-18-48

Vi havde påtaget os ansvaret for årets dessert, da vi fejrede nytåret med to vennepar og deres dejlige møgunger. Det endte med en klassiker med efterhånden mange år på bagen, men det er en af dem, man aldrig fortryder…

billede-28-12-2015-00-31-01

Vi sluttede året af med glitter og stads, som du selv kan lave i en håndevending

Vi er simpelthen midt i en gang julefrokostbord hos min mor, hvilket er skønt, men også lidt hårdt. 3 tarteletter lægger ligesom bunden ikke? Knus Dorte 

English recap

A look back on what I was sharing with you a year ago. Hope you’re enjoying this second day of christmas? 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.