Udgivet i 3 kommentarer

Fredagsfavoritter

fredagsfavoritterCopyright

English recap

Fredagen er over os, ligesom december, og jeg deler her en håndfuld fredagsfavoritter, som måske kan give dig et skub i retning af julestemningen og måske endda dit køkken?

indlægget indeholder reklame_grøn

Sidste fredag sprang jeg favoritterne over, fordi der i stedet gik Black Friday i den – denne uge griber jeg favoritterne lidt anderledes an med dette flatlay frem for en collage – simpelthen fordi jeg havde lyst!

 • 2 fantastiske ansigtsolier, der beskytter mod dagens forurening og genopbygger, mens du sover – begge fra Oway, som jeg forhandler i min salon
 • En fin træske fra Søstrene Grene
 • Sød guldengel fra Rosendahls Karen Blixen kollektion
 • En smuk, lys mini julestjerne
 • Liiidt for lækre julelakridser fra lakridskongen Bülow – har spist en hel bøtte på 2 dage, hvilket ikke er en skide god idé, hvia man nu skal være helt ærlig!
 • Min farmors gamle klejnespore med masser af brugstegn – elsker den
 • Fineste aller yndlingshalskæde fra Enamel – den hedder Treasure og er noget så fin. Tror jeg lige zoomer ind på den her en af dagene, så I kan se detaljerne ordentligt
 • En god kop kaffe i en god kop – denne er Kählers Ombria, som er udarbejdet af Anders Arhøj, som jeg er vild med

fredagsfavoritter-3 fredagsfavoritter-4 fredagsfavoritter-2 fredagsfavoritter-1

Hvordan ser din fredag ud so far? Håber du hygger og ikke stresser – og husk så lige #disneystiv, som er et glimrende koncept i en travl måned, klem Dorte 

English recap

Hope you’re off to a good start to this weekend? My friday favorites this week are very christmassy with baking projects in the loop and enjoyment. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

3 tanker om “Fredagsfavoritter

 1. Har allerede givet kæden et kompliment med på vejen, ovre på Instagram – MEN den er simpelthen noget af det fineste jeg længe har set! Så genial en ide!

  Tror den må på ønskelisten. Den vækker nemlig magiske minder fra barndommen. Min mormors kusine, var noget af en ener, som jeg i den grad lod mig fortrylle af. Hun kunne mangt og meget og havde derudover adskillige ægteskaber bag sig, blandtandre med cigarfabrikant C.W.Obel – men senest med en Høvding fra en indianerstamme, hvorfor hun havde en amulet lignende Enamels, hvori der var et kunstværk dannet af farverige fuglefjer. Et smykke jeg længe håbede meget på at arve, da den var helt fortryllende.

  1. Wauu det lyder jo helt vildt spændende – hende ville jeg gerne møde ??

   1. Hun var også helt særlig ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.