0
Bedre hverdag Hverdag & opdragelse Planlægningstips

Familiekalender 2017 (Gratis download)

family-planner-2Copyright

English recap

Søger du efter en familiekalender for 2019? Gå direkte til den her

Her kan jeg endelig give jer min familiekalender 2017 som et gratis download. Med  plads til 5 familiemedlemmers mange gøremål i en travl hverdag er en family planner et fantastisk værktøj til at holde styr på logistikken.

Clean sheet! 2017 står foran os med alle døre og vinduer pivåbne – nye oplevelser, nye opgaver og nye minder skal imødekommes, og jeg glæder mig helt vildt. Én ting, vi virkelig har manglet siden pigerne startede i skole, det er vores family planner, som jeg delte med jer for 2 år siden. Sidste år nåede jeg ikke at lave en, og jeg fik heller aldrig investeret i en, så allerede tilbage i september satte jeg mig til rette ved mit tegneprogram for at få lavet en 2017 klar.

For 2 år siden tog I ganske overvældende imod familiekalenderrn, så I skal selvfølgelig ikke snydes for den i år. 

Prøv også min gratis Madplanshjælper her

family-planner-3 family-planner-4

Jeg har før skrevet om det, men vi er glade for god planlægning herhjemme. Faktisk er det næsten som om hele familien crasher, hvis vi ikke har bare nogenlunde styr på ugens gang i forhold til hente/bringe, madplan og aftaler ude. Personligt er jeg mest en spontan type, men jeg har lært at jeg vinder en masse frihed i løbet af ugen, når der er taget stilling til det mest og de store linjer. Så jeg kan kun anbefale jer andre at kaste jer ud i det, hvis ikke I allerede praktiserer det.

Jeg bliver glad, hvis I tipper jeres venner om den gratis familiekalender, ligesom jeg elsker at høre fra de af jer, som er glade for at bruge den, mange hilsner fra Dorte 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

4 Kommentarer

 • Reply
  Manja Madsen
  2. februar 2017 kl 9:35

  Hej :0)
  Tak for en fin kalender, som jeg planlægger at printe, men hvordan skriver jeg vores navne ind elektronisk?
  Kan godt se der står “name” og markøren kommer frem når jeg holder musen henover, men jeg kan ikke redigere det.

  På forhånd tak.

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   2. februar 2017 kl 12:28

   Hej Manja. Dejligt at høre – jeg printer den faktisk bare ud og skriver med en tusch. Name står med en meget svag grå farve, så det er nemt at skrive henover. Håber du bliver glad for at bruge kalenderen, kh Dorte

 • Reply
  Lone
  29. august 2017 kl 11:47

  Rigtig fin kalender. Har du en kalender for 2018, som du allerede nu kan lægge ud? Der begynder jo at være aftaler ind i det nye år. Kh Lone

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   29. august 2017 kl 19:08

   Hej Lone, det har jeg ja, men jeg vil frygtelig gerne lige lave et testprint først og det er min plan at få lavet det i næste uge. Hold øje med bloggen, der er meget snart nyt på vej til dig ?

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.