Udgivet i Skriv en kommentar

Julegaver til mænd…

julegave-ideer-til-maend-2017Copyright
English recap

Som lovet kommer her lidt inspiration til julegaver til mænd

indlægget indeholder reklame_grønHer sidder jeg med popcorn og Love Actually, mens jeg får hyggeblogget lidt – det er simpelthen så skønt! Jeg havde håbet at være ude med indlægget her lidt tidligere på aftenen, men børnene har bare haft behov for ekstra pyller og nærvær i dag, så jeg har set julefilm og ligget i ske det meste af dagen.

Det skal handle om vores mænd, eller i hvert fald lidt ideer til julegaver til mænd. Jeg ved simpelthen ikke, hvad det er, men jeg synes bare altid det er så pokkers svært at være original når det kommer til gaven til ham manden. Jeg ved heller ikke hvorfor, jeg tror, at det skal være så pokkers originalt – det skal jo mest af alt “bare” være noget, der gør dem glad, ikke?!

Jeg selv har nu helt styr på mandens gaveregn i år, men derfor kan jeg jo sagtens dele ud af et par lækre ideer, som jeg synes rigtig godt om i de der mandegaver:

 1. aSOUND højtaler fra Kreafunk
 2. Manchetknapper fra Ralph Lauren
 3. Skægpleje fra La Bruket
 4. Mads Nørgaards stribede halstørklæde
 5. En tapas-box fra Nicolas Vahé
 6. Verner Pantons trådreol for Montana
 7. En smuk lampe fra Menu, måske til sengebordet?
 8. Lille bakke til mandens cremer
 9. Høretelefoner fra Kreafunk
 10. Simpel plakat fra Walnut Street
 11. Rejsetaske fra Tiger of Sweden
 12. Magasinholder fra OK Design
 13. Vækkeur fra Menu
 14. Læderhandsker fra Gant
 15. Sengetøj fra Yai Yai
 16. Computer- og arbejdstaske fra Sandqvist
 17. Duftlys, måske ikke så mandigt tænker du, men duften er ret mandig og ret lækker
 18. Velour butterfly from heaven!

Jeg håber, du har en fornøjelig og rar lørdag aften. Klem fra Dorte ♥

English recap

Those men can sure be difficult to buys presents for but here are some nice things I wouldn’t mind giving to the men in my life.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.