Juletræet med sin pynt

juletrae-3Copyright

English recap

Den forgangne weekend flyttede årets juletræ ind hos os, og pigerne har hjulpet med at pynte det fint op…

indlægget indeholder reklame_grønFor en gangs skyld har jeg ikke andet på hjerte til jer end lysten til at vise jer vores juletræ – så ingen tips og tricks, derimod bare en gedigen glæde over det smukke træ med al sin pynt.

juletrae-1juletrae-4juletrae-2juletrae-5%c2%a8

Vi holder ikke juleaften selv i år, og derfor  måtte træet gerne flytte ind lidt tidligere. Vi har købt det lokalt hos nogle “naboer”, der sælger fra baghaven, og det gjorde det både hurtigt, nemt og lidt mere hyggeligt at hente det – pigerne har givet træet et navn og spekulerer meget i, hvordan vi gør det glad og ked af det. Jeg synes, det er lige lovlig personificeret, så jeg har insisteret på at vi bare kalder det for “juletræet” og har fortalt, at det ikke har følelser.

Hvert år når kasserne med juletræspynten åbnes, er det næsten en magisk følelse, jeg rammes af. Gensynsglæden med den fine pynt er særlig, og flere af tingene har jeg med mig fra min barndoms juletræer, eller det er ting jeg huske at have købt for at have dem, når jeg engang selv fik familie og juletræ. Og nu er jeg jo præcis dér. 

Vi pynter vores juletræ med både nyt og gammelt, og så selvfølgelig de ting, som pigerne har lavet og bragt hjem. I år er der flere af de hjemmelavede ting, hvilket jeg sjovt nok er blevet helt moden til at værdsætte i modsætning til et par år tilbage, hvor det betød meget for mig at træet overholdt et tema. Jeg tænkte, I lige skulle have lov at se nærmere på nogle af mine favoritter på grenene…:

julepynt-1julepynt-3julepynt-5jylepynt-2julepynt-6julepynt-4

Jeg er i år blevet endnu mere bevidst om, at julen for mig ikke er selve juleaften, derimod alle forberedelserne, hyggen og kreativiteten. Jeg er også blevet bevidst om, hvor heldig jeg er med kærnefamilie og almindelig hverdagslykke. Jeg håber virkelig, at du formår at nyde denne julemåned uanset, hvilken model den udfolder sig i? Klem fra Dorte 

English recap

Our christmas tree just moved in and my girls have been so carefull with the decorations. I just have to share the beauty with you guys – are you having a tree this year?

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Regi: Kähler Design, Vintage 415
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.