Udgivet i Skriv en kommentar

Juletræets pynt vol. 2

nyt-trae-5Copyright

English recap

Og så flyttede vi juletræet og pyntede det op på en ny måde…

indlægget indeholder reklame_grønJuletræet var kun lige blevet pyntet, da noget gik op for mig. For første gang i mit liv havde jeg mest lyst til at se de tykke, grønne grene med simpel rød og hvid pynt – et klassisk træ uden lyskæde og med afstand mellem ornamenterne. Så da træet alligevel skulle flyttes over på et nyt juletræstæppe, gav det pludselig mening at flytte træet over foran den grå væg. Flytningen blottede hele den bare side af træet, der jo havde stået op ad vinduet før, og lige dér stod det klart, at jeg selvfølgelig skulle pynte træet, præcis som jeg gik og tænkte på.

Lige nu står det derfor med en side med pigernes pynt og en side med min pynt – måske ikke så pædagogisk korrekt tænker du? Meeen de har faktisk hjulpet mig, blandt andet med at lave popcorns guirlander og flytte på slikstokkene, som er deres yndlingspynt, og her de følgende dage har jeg på fornemmelsen, at de også hænger deres egne pynt på træet, fordi de bringer en masse med sig hjem fra fritten.

nyt-trae-1nyt-trae-6nyt-trae-3 nyt-trae-2nyt-trae-6

Jeg er ret vild med træet i sin klassiske pynt med flere vintage ornamenter, som jeg har fundet hos Smukt Brugt, min lokale genbrugspusher, men det gør sig også smukt foran den grå væg – det bliver næsten helt Peters Jul-agtigt.

Åh jeg er bare så klar til juleferie nu, virkelig klar. Det har vært en travl måned både julemæssigt og arbejdsmæssigt, så nu skal jeg snart have smækket benene op og hygge med familien, blogge og have styr på nogle spændende nye tiltag i frisøren. Er du også klar til juleferie mon? 

English recap

My christmas tree has been moved and it suits the dark green branches to be in front of my grey wall. The decorations of the bare side of the tree, that was hidden before, have been made with reds, whites and gold. I like the simplicity in the oldfashined ornaments and how classic the tree looks.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.