Udgivet i 1 kommentar

Kunstige vipper – hvor længe holder de?

Vipper 8Copyright

English recap

Flere af jer har været efter mig med et helt bestemt spørgsmål efter jeg har fortalt jer om mine vipper. “Hvor længe holder det?” Her deler jeg mine erfaringer med jer.

indlægget indeholder reklame_grøn(Vipperne laves som led i et samarbejde med Eva fra Cph Lash på Amager)

Kunstige vipper, eller vippeextensions, som vist er det mere populære kaldenavn, er en smuk og langtidsholdbar måde at skabe lidt ekstra wow på. Jeg er selv blevet virkelig glad for (læs: afhængig af!) dem, men spørgsmålet om, hvor længe man har dem, er jeg blevet spurgt om så mange gange, at jeg nu vil fortælle jer i mine erfaringer so far. 

Jeg startede hos Eva for cirka 3 måneder siden, og det første besøg var det længste og mest krævende. Hun havde sat 2 timer af for at sikre, at der blev fyldt helt op med vipper på begge øjne. Efterfølgende kom jeg 1 time om måneden til genopfyldning, men vi erfarede at jeg smed dem hurtigere end de fleste, hvorfor vi har prøvet os frem for at finde ud af, hvad der er bedst for lige netop mig. Det er endt med 30 minutter hver 14. dag, og så har Eva fundet ud af, hvilke arbejdsgange, hun med størst fordel skal bruge på mig som kunde. Her ser du, hvordan mine vipper var fyldt op efter mit sidste besøg hos Eva.

vipper

Det skal siges, at det er individuelt, hvor godt det holder og hvor længe – faktisk lidt ligesom med håret på dit hoved, så følger vippehårene også en cyklus med fældning. I mit tilfælde betyder det, at jeg nok ikke er verdens nemmeste kunde, da mit hår generelt vokser hurtigt, hvilket betyder, at mine vipper også gør det.

Hvis du sidder og tænker, at det lyder voldsomt tidskrævende og dyrt, så kan jeg faktisk godt forstå dig. Før jeg havde været der, tænkte jeg det samme, men jeg må sige at tiden sparet i hverdagen vejer så meget mere for mig. Jeg bruger ingen mascara, så både morgen og aften er der tid at spare på klargøring og afrensning, hvilket jeg simpelthen ikke har lyst til at vende tilbage til.

Jeg kender både piger, der kommer og får en fuld behandling for så at lade naturen gå sin gang (holder op til 6 uger for de fleste), og dem der, som jeg, vedligeholder deres vipper løbende, og begge dele fungerer jo. Det er nemlig ikke sådan, at man ser forfærdelig ud, når vipperne begynder at falde af – de er helt tynde, og efterhånden som de mangler behynder man stille og roligt at finde mascaraen frem igen.

Besøg Evas hjemmeside, hvor du også kan online booke din tid

Mit samarbejde med CphLash slutter her ved årsskiftet, men jeg har booket tider frem i det nye år alligevel. Jeg skal dælme ikke undvære det fyldige look igen 

English recap

As I told you a while back I have having my eyes treated with lash extensions and my cooperation with Cph Lash has taught med a lot about my likes and dislikes. Mainly I love that the look is there when I wake up and the fact that I don’t have to spend a lot of time on the make-up mornings and nights. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

1 tanke om “Kunstige vipper – hvor længe holder de?

  1. Jeg vil egentlig ikke skrive så meget om vipper,jeg kan bare ikke lade være med at skrive en kommentar til dit billede, hold nu kæft hvor er du smuk, er vild med dine øjne og dine fantastiske fregner og det havde jeg lige lyst til at fortælle dig 🙂
    Hav en dejlig dag og en fantastisk jul

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.