Udgivet i Skriv en kommentar

Lørdagssløv i julehjemmet

bybak-jul-4Copyright

English recap

Hej med jer derude – har I travlt? Køber I julegaver eller ligger I med drop på nuværende tidspunkt? Herhjemme har vi været en drøj nat igennem med et barn med opkast, så i dagens anledning tror jeg bare lige vi dropper alle planer og bliver i nattøjet. Vi er ved godt mod dog og laver julegaver, hører julemusik og lægger sjov neglelak, og jeg selv skal have gjort mig lidt netshopping, skrive julekort. Vigtigst af alt skal jeg finde ud af hvor og hvordan, jeg kommer til at se Love Actually i aften, mens manden kigger dybt i snapseglasset og lader som om han er 10 år yngre, ha ha. Ved du mon, hvor jeg kan fange den henne? 

Når lyset bliver det rette skal jeg også have fotograferet den smukke halskæde, som bliver udloddet i min næste og sidste jule give away, som forhåbentlig kan skydes igang i morgen.

bybak-jul-2juletrae-5%c2%a8 bybak-jul-4 diy-1

Jeg regner med at tjekke ind senere med lidt inspiration til de der mandegaver, så hvis du stadig er i tvivl om, hvad han skal have, ham den søde, så kig forbi senere 

English recap

Today we’re taking it very slow in our family since one of the girls had a rough night throwing up. Daddy has gone out to party with his old school friends and our plans have been comfortably changed into nighties, writing christmas cards, making home made presents and maybe watch a christmas film on Netflix later. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.