Lykkestunder #49

bybak-jul-1Copyright

English recap

Om bloggere i en brancheforening, om julebagning og små hyggelige stunder. Her kommer min uge i grove træk med fokus på de små ting…

ScreendumpEr der andre, som er forvirrede over temperaturskiftene i vejret for tiden? Jeg kan slet ikke finde ud af det overhovedet, og nu har jeg vist taget en rimelig træls omgang forkølelse til mig. Det skulle vel ske, når man har taget munden for fuld med arbejde, ikke?! Nå, men lad os alligevel se på ugen, der gik…

I løbet af ugen mødtes jeg med Lisbeth og hende her, og sammen gjorde vi vores bedste for, langt om længe, at få sparket gang i et projekt, som Lisbeth har arbejdet på i over et år, nemlig en brancheforening/fælles ståsted for bloggere. Det var i virkeligheden nok ugens vigtigste bedrift, og jeg er så spændt på, hvad næste skridt bliver, fordi vi trænger til et sted, hvor vi er repræsenteret i fællesskab, vi bloggere.

Bag skærmen har jeg fået bagt og julehygget, holdt take awayaften med manden endnu engang, lavet risengrød til tøserne og gjort min mor fin i håret. Det er blevet til lidt flere kalorier, end jeg havde planer om, men de smagte til gengæld dejligt, så jeg lever med det. 

I går havde vi forældre med deres børn på besøg til leg, spis, skrid. Min mand havde lavet super god mad, der var Barbaresco og der var overgearede børn på den måde, som det skal være. Nøj det var hyggeligt!

Jeg håber, du har haft en god uge og har en hyggelig søndag i sigte med dem, du holder af, kærligst Dorte 

hverdag-1

Arbejdsmøde med morgenmad – en virkelig hyggelig tradition 

bybak-jul-2

Lørdagsfred i både den ene og den anden sofa og en kat, som intet ænser

klejner-5

Succes med egen produktion af klejner (opskrift her)

bulow

Jeg er blevet forkælet med en Bülow kalender og elsker især at åbne dem med saltet karamel, yum siger jeg bare!

hverdag-3

Mere bagning, det er altså drøn hyggeligt

have-18

At bare gå ud i sin have og finde grene fine nok til at binde en krans

bybak-jul-3

Lyset lige før det bliver for mørkt til at tage billeder – det er helt magisk 

hverdag-2

Verdens hyggeligste kunde; min mor!

hverdag-4

Et roligt glimt fra vores stue, som jeg virkelig elsker 

English recap

About last week: This week was about baking and about greens from the garden. I made a fine wreath, baked Klejner and other things to follow on the blog. My mom payed me a visit in the salon which I find so cosy and then there are simple things to enjoy such as the light these days. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Er du fjollet med hverdagslykke, så find flere indlæg her

Follow:
Share:

1 Comment

  1. Signe O.
    11. december 2016 / 17:53

    De der bronze lakridskugler….; Holy moly! De er så sønderrivende gode, at jeg næsten er lidt vred på den kollega, der introducerede mig for “lakrids med chokolade undenom” for et par år siden. For sidste år blev jeg jo så nødt til at prøve de der jule-edition lakridser fra Bülow. Og dér blev min skæbne (og manglende talje) beseglet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.