Udgivet i Skriv en kommentar

Lykkestunder #50

juletrae-5%c2%a8Copyright

English recap

Spontane kaffeaftaler, sygdom og bageprojekter. Jo jo, julen har bragt velsignet bud med lidt af hvert, men vi hænger da i stadig… og glæder os til juleferie meget snart.

ScreendumpMed 1 uge til jul er det pludselige mange løse ender, men heldigvis ikke nogle, der giver mig sved på panden. Vi har fået julet en masse, hygget med pigerne og købt en del af julegaverne, så med 2 fridage lagt i kalenderen i næste uge, skal vi fint nå at få styr på det hele, tænker jeg.

Den forgangne uge startede med lidt sygdom, og jeg måtte lægge mig på sofaen med en stor boks ekstra bløde Kleenex. Ikke noget vildt, bare irriterende, men jeg kom nu hurtigt på benene igen.

Ugen bød heldigvis på flere slags lyspunkter, derunder en smuk julekoncert med Absolute Gospelsingers, juletræet flyttede ind og jeg løb helt tilfældigt ind i en gammel veninde en aften i Fields, hvilket mundede ud i en lang kaffesludder om dit og dat. Alt sammen godt og så afslutter vi med en fin weekend med masser af nattøjshygge. 

Jeg tror efterhånden godt, at I kan fornemme, at vi elsker nattøjsdage herhjemme, kærligst Dorte 

sondag-1

Søndagsafslapning i familien nye favoritspot 


Julekagebagning med masser af pynt – opskrift på mine glutenfri ingefærkager her

Et pastelfarvet julehjørne

juletrae-3

Juletræet flyttede ind og pynter så fint i vores stue – i dag har jeg så flyttet træet, hvilket du kan se, hvis du følger med på Instagram


Froseen morgen, hvor det lignede at der var smidt en giga gang glimmer over vores verden…

enamel-6

Lykken er at skyde den sidste jule give away igang – den smukke halskæde skal nok gøre en af jer glad, er jeg sikker på. Gå til konkurrencen her.


Ny mælkeskummer = yndlingskaffe hver dag, men stadig holder min plan om ikke at drikke for mange kopper om dagen…

family-planner-7

Længe ventet, men hurra for endelig at have fået printet næste års Family Planner, som helt sikkert vil hjælpe os til at holde styr på familielogistikken. Hent din gratis familiekalender her, hvis du er interesseret.

English recap

About last week: OMG, only one week till christmas but boy am  looking forward to the holiday. Just to have the time to hang around with the family, take things slow and eat leftovers from the Ris a la mande. Last week was the week when the christmas tree moved in, I did more baking, had a couple of days not feeling all to well, I bought the most of my christmas pressies and found that extra christmassy spirit as I enjoyed a christmas concert with the family. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Er du fjollet med hverdagslykke, så find flere indlæg her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.