Udgivet i Skriv en kommentar

Mine aller yndlings beauty favoritter for tiden

skonhed-1Copyright
English recap

Kan du bruge lidt inspiration til nye beauty-produkter, der skal gøre din kosmetikpung helt vildt glad? Her deler jeg i hvert fald nogle af de ting, jeg især værdsætter for tiden.

indlægget indeholder reklame_grønMan skal aldrig gå ned på nye beauty-sager i kosmetikpungen, vel? Jeg har i virkeligheden ikke det store forbrug af sminke eller skønhedssager, men alligvel har jeg altid elsket at købe de små æsker med kosmetik i – der er bare noget særligt ved de kompakte æsker, især når det er pudder og øjenskygge, der gemmer sig i æsken; ved du, hvad jeg mener?

Jeg er for nylig blevet begavet med forskellige ting fra Maybelline, og et par af tingene er endt ud som favoritter, jeg har valgt at fortsætte med at bruge. I sædvanlig stil tænkte jeg, at det måtte være tid til at fortælle jer lidt om mine opdagelser, men bestemt også at fremhæve et par gode gamle kendinge fra badeværelseshylden.

skonhed-5

Meybelline’s Strobing Stick er en cremet, dog tør shimmer, som du nemt laver highlights med. Den er ufatteligt nem at bruge og nem at have med i tasken frem for den klassiske version, hvor du både skal have pensel og pudder med

sminke-2

3 favoritter på min hylde for tiden: Tørshampooen fra Oway, øjencreme fra Rudolph Care og en rustfarvet øjenskygge fra H&M. De er i øvrigt super gode, deres øjenskygger, og jeg synes de minder ret meget om MAC’s, når man arbejder med dem

Læs også min guide til, hvordan du bruger tørshampoo korrekt

skonhed-3

Den perfekte palette til vinterens fester. Denne er fra Maybelline og består af matte samt metallic øjenskygger i nude, blå og lilla nuancer – og guld, yeah!

skonhed-2sminke-3

Yndlingsolien fra Nuxe, som jeg mest af alt bruger i stedet for parfume – jeg elsker duften! Eyeliner bruger jeg kun sjældent, men når jeg så skal, synes jeg det er sindssygt svært at styre den – jeg har til gengæld forsøgt mig med den curvy eyeliner fra Maybelline, som er overraskende nem – man skal blot twiste den for at gå fra smal streg til bred streg.

skonhed-1

Mat topcoating er nyt og sjovt at lege med på den ellers blanke neglelak. Den viste har jeg fået fra Maybelline, men du kan også få mat coating fra Essie, hvis du er loyal overfor det brand. Håndcremen fra La Roche Possay har jeg før nævnt, og den er virkelig rigtig god, så prøv den.

Det kunne jo tænkes, at nogle af ideerne her kan bruges til din ønskeseddel, eller til den lille gave til veninden? Kram fra Dorte 

English recap

Sharing with you some of the beauty favorites that are in the front of my shelf these days. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.