Udgivet i 1 kommentar

Mit bedste genbrugsfund til dato

sondag-1Copyright

English recap

Har du prøvet at gøre et kup, der simpelthen næsten er for godt til at være sandt? Her er mit til dato bedste genbrugskøb…

Altid har jeg elsket et godt genbrugsfund, så selvom jeg elsker nye ting, og at følge nytilkomne brands og produkter, så er der altså noget helt særligt ved at finde noget brugt, som ingen andre har (eller i hvert fald ikke ret mange). Fordi vi er igang med at forbedre vores udstue, som foreløbig har fået maling, nyt gulv og et lyserødt, praktisk skab, så har jeg surfet rundt på dba i en periode. Egentlig søgte jeg på sovesofaer, fordi det ville være genialt med den ekstra sengeplads til vores gæster langvejs fra, men det er svært at finde en passende model til vores lille rum, og derfor tog vi en hurtig beslutning da jeg opdagede denne lækre sag.
sofa-1sofa-3sofa-2sondag

Man både sidder og ligger fantastisk i den fine veloursofa, som jeg fik for 300,- kr!! Den er så fin i stand og er blevet passet virkelig godt på, og jeg er simpelthen bare oppe at ringe over den, hvis jeg nu skal lægge kortene på bordet og sige det, som det er. Oven i det var det bare den sødeste sælger, som var hjælpsom med at få den ned fra 3. sal – nu får den nyt liv her hos os.

Manden har ikke været helt lige så overbevist over det der med at anskaffe sig en veloursofa, men til den pris turde vi altså godt at springe ud i det. Det er lige præcis det, der gør genbrug så fantastisk, ikke?! Klem fra Dorte 

English recap

Okay hands down this is my best vintage find ever! I bought this velvet sofa at 300,- kroner which is almost hard to believe. I love to find used things that give a personal touch to my home – something not everyone has and something that hasn’t even cost me a fortune. You both sit and lie amazingly in it and it has become the favorite spot for everyone in the family including the cat.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

1 tanke om “Mit bedste genbrugsfund til dato

  1. Hold da op hvor er den fin! Jeg har også fundet en mørkeblå velour sofa, i en lidt mere enkel stil på DBA. Jeg er også så glad for mit køb! ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.