Nemmeste naturstage DIY

diy-2Copyright
English recap

Dagens lille detalje ♥

indlægget indeholder reklame_grønSidste år var I mange, som var begejstrede for mine små mos-stager i de antikke tinbageforme, så jeg vil ikke undlade at vise jer en større mos-stage, som jeg lavede forleden dag. Pigerne og jeg havde lavet juledekorationer med gran, grene med bær und alles, og da der var en klump ler tilbage, formede jeg den hurtigt, stak et lys i og beklædte den med mos, som blev fæstnet med ståltråd 

Det er jo ikke fordi, at stagen er elegant, derimod er den lidt besynderlig, men det er måske det, jeg godt kan lide ved den – at den bare er sådan lidt fjollet.

English recapDetail of the day ♥

Here’s a very easy tip for you. Take some clays and moss. Mold the clay into a hill and stick a candle in the middle of it. Upholster the hill with moss while sticking wire into the clay and voila; you’re got a natural homemade decoration fir for the season.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.