Udgivet i Skriv en kommentar

På min ønskeseddel i år…

min-onskeseddel-2017Copyright


English recap

Står du og panikker over din egen ønskeseddel, så snup lidt inspiration fra min – også hvis det er veninden, der skal forkæles lidt…

indlægget indeholder reklame_grønHvis ikke man ønsker sig noget, må det jo være fordi, man ikke mangler noget, eller? Det er nu ikke helt ved siden, fordi jeg føler faktisk, at jeg har det væsentligste i livet, men det betyder jo ikke, at jeg ikke bliver glad for “unødige dejligheder” – så det er simpelthen bare noget med at komme i tanker om, hvilke dejligheder, jeg drømmer om.

I år har det mest af alt været tiden, som gør, at min ønskeseddel først nu er blevet færdig. Jeg har haft travlt med arbejde, sygdom og børnenes ønskesedler, så de stille aftener er enten tilbragt med arbejde eller med serier i dynerne.

Jeg prøver altid at afholde mig fra en ønskeseddel, der primært rummer ting, jeg alligevel skulle ud at købe. Jeg har tidligere delt mine tanker om ønskesedler og personlige gaver, og netop dét er grund til at jeg bare ikke kan lide at skrive mascara og pudder på mine ønskesedler; og så peger jeg i øvrigt ikke fingre SF andre, der gør netop det. Det er bare mig, der er sådan lidt barnlig omkring gaver og jul, tror jeg. 

Og dermed fik jeg åbnet ballet, og her er nogle af de ønsker, du finder på min ønskeseddel i år:

 1. Kinfolk Table
 2. Skønneste, bløde cashmere halstørklæder fra To Good To Be Basic
 3. Hurricane fra Applicata
 4. Halskæde fra Stine A
 5. Lille bakke fra Meraki
 6. Nederdel fra Noa Noa med brus i skørterne
 7. Rygsæk fra Sandqvist
 8. Sæt med make-up pensler fra Meraki
 9. Gyldent bestik fra Broste Copenhagen
 10. Fine ankelstrømper, de viste er fra &Other Stories
 11. Når luksus virkelig betyder luksus skal der stå Vibeke Scott i nakken og sådan en sag står højt oppe på min ønskeseddel
 12. Bogen Design Hotels
 13. Ankelkæde med kvast fra Stine A
 14. Manicuresæt fra Meraki

Og så stiller jeg spejlet op foran dig og spørger dig; hvad skriver du på din ønskeseddel i år? Klem fra Dorte ♥

English recap

This year time has just flown and now I finally got around to creating a wishlist of my own. Now thats it’s done I’m actually very excited about it… what’s on yours?

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.