Udgivet i Skriv en kommentar

Lav en planteplanet med en julestjerne (DIY)

Julestjerne planteplanet DIYCopyright

English recap

Inden du afviser muligheden, så lad mig understrege, at det er ufatteligt nemt at lave en planteplanet, så hvis du kan lide denne med en julestjerne, skal du helt sikkert lige se nærmere på denne DIY.

indlægget indeholder reklame_grøn

Kender du de populære planteplaneter? Jeg har lavet en fin lille planteplanet med en dyb-rød mini julestjerne, og den er simpelthen så fin som den hænger der i mit køkkenvindue. Den er nem at lave, faktisk nemmere end jeg gik og troede, så det skal I da lige have en DIY på.

Sådan laver du en planteplanet (DIY)


Julestjerne planteplanet DIYplanet-4-2

Spray lidt vand på dit mos med en forstøver og pak det rundt omkring jordknolden på din julestjerne. Hold fast med én hånd, mens du med den anden binder ståltråd omkring. sørg for at binde den rimelig stramt, så den holder dit mos på plads, men brg også hænderne til at forme den, så den bliver rund.

Julestjerne planteplanet DIY

Når du er tilfreds med formen og kan give slip, uden den mister sin form, så lav en løkke med ståltråd. Sørg for at lave løkken, så planeten hænger pænt. Du kan blot løfte den op og teste tyngdepunktet, før du fæstner løkken. 

planet-3 planet-2

Du kan så nemt som ingenting lave en planteplanet med sukkulenter også, og de er endda taknemmelige at have med at gøre, fordi de ikke kræver forfærdelig megen vanding. 

TIP

Når din planteplanet skal have vand, så læg den i vasken og spray med en forstøver. På den måde tørrer den hurtigt på ydersiden, så den igen kan komme op at hænge 

Har du allerede prøvet kræfter med planteplaneterne mon? I næste uge kommer jeg med flere indspark til kreativ brug af den klassiske julestjerne, rigtig god dag derude, knus Dorte 

English recap

Do you like these plant planets I wonder? This week I made a mini version with a deep red poiensettia and I am a bit in love with it hanging there in my kitchen window. You can make them with succulents as well – all you need is wire and moss to wrap around the soil nugget. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.