Udgivet i Skriv en kommentar

Sneby med juletræ

kk-juletrae-2Copyright
English recap

Dagens lille detalje ♥

indlægget indeholder reklame_grønAllermest ved en tilfældighed opstod dette stilleben, som jeg mest af alt synes minder om en lille sne-by. Jeg kan egentlig godt lide det sarte udtryk ved det lyse træ og hvide porcelæn, så selvom jeg i mit hoved rent faktisk praktiserer en langt mere maximalistisk jul, fungerer det for mig 

Hvis ikke du kender elementerne, er det på høje tid; så er det sagt. De hvide kupler er naturligvis Kählers Nobili, hvor de 2 mindste lyses op med fyrfadslys, mens det smukke nordiske træ er fra Kristina Dam Studio.

English recapDetail of the day ♥

It was mostly a coincidence but here I have a perfect, clean and nordic corner with christmas decor made from Kähler Nobili and Kristina Dam Studio. To be truthful I am actually planning something much more maximalistic for our christmas decor, but I have to admit I like this stilleben too.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.