0
Bolig inspiration Børn

Vind en Single 3 fold madras fra By KlipKlap

klip-klap-1Copyright

English recap

Legebutikken.dk udlodder en luksus-madras fra by Klipklap til en værdi á 2699,- kr . Genial som ekstra soveplads, men bestemt også som tumlemøbel for børnene.

indlægget indeholder reklame_grøn(Indlægget er sponsoreret af Legebutikken)

Endelig blev det den 1. december, og jeg har glædet mig mig helt vildt til at løfte sløret for den næste af bloggens julesponsorer, nemlig Legebutikken ♥

Legebutikken er en af mine favoritshops, når det kommer til børneværelsets legesager og indretning. Helle, som driver Legebutikken, startede tilbage i 2006, hvor hun havde lyst til at samle kvalitetslegetøj på et sted, og hun har sidenhen udvidet og udbygget det gode renomé – fordi hun fastholder at have et sortiment, der består af høj kvalitet og kreativitet. For at kunne forkæle jer læsere har jeg nu i samarbejde med Legebutikken fået mulighed for at udlodde en af de populære By KlipKlap-madrasser, så hvis det fanger din interesse, skal du helt sikkert være med her. Jeg bad pigerne prøve den af, og det var virkelig sjovt at se, hvor intuitivt de bare kastede sig over madrassens muligheder.

klip-klap-17 klip-klap-16 klip-klap-15 klip-klap-14 klip-klap-13 klip-klap-7 klip-klap-12 klip-klap-6 klip-klap-9 klip-klap-8 klip-klap-3

Tror helt sikkert, pigerne gerne ville beholde madrassen, hvis de blev spurgt – katten derimod; den forstod ikke et dyt, ha ha!

Vind en 3 fold single madras fra by Klipklap

Deltag i lodtrækningen ved at skrive en kommentar herunder med link til den farve, som du gerne vil vinde, hvis du bliver den heldige. Se udvalget af by KlipKlap-madrasser her.

Skriv din kommentar senest den 6. december for at være sikret en plads i lodtrækningen. Jeg skal godkende alle kommentarer før de bliver synlige på bloggen, så bliv ikke nervøs over, at du ikke er synlig i kommentarfeltet med det samme.

Rigtig dejlig dag til jer alle og tak fordi I følger med i denne travle tid, klem Dorte 

English recap

Today I’m launching yet a give away to celebrate christmas and the fact that I love to be payed a visit from you guys, thank you! By KlipKlap makes these popular mattresses and Legebutikken.dk is sponsoring one in a free of choice color for one reader. Simply leave a comment no later than december 6 and you are in. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

191 Kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.