VLOG: Glædelig jul fra mig til jer

nyt-trae-7Copyright

English recap

Godmorgen, og rigtig glædelig jul til dig. Jeg har overskredet en grænse og lavet en VLOG, altså en video-blog, og det har jeg for at kunne sige Hej og glædelig jul. Der er lidt live stemningsbilleder fra vores julehjem og en hæs blogger – jeg vågnede nemlig uden min stemme i går, men det er jeg sikker på, I bærer over med. Her er min VLOG til jer.

Vores juleaften starter med en gave til pigerne efterfulgt af morgenmad med min veninde og hendes kæreste. Vi tager i kirke i eftermiddag og så er vinkler til julemiddag, dans om juletræet og gaver 

English recap

Just checking in to let you know there’s a VLOG for you on youtube. I haven’t done a lot of those, but I hope to get better in 2017. It’s in danish, but there’s also just some “hygge” from my home that you could enjoy. Merry christmas everyone.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.