0
Dame-halløj Løst og fast

Casual outfit og blomster som bolig-make-up

Outfit 4Copyright

English recap

Jeg hoppede i mit casual kjole-outfit i går og handlede skønne forårsfornemmelser hos blomsterpusheren, fordi når hjemmet med kort varsel skal fotograferes, er blomster trods alt den bedste sminke vores hjem kan smuksere sig med. 

I dag er en lidt skør dag, som jeg impulsivt fik planlagt for bare få dage siden. Jeg har en morgenkunde og en eftermiddagskunde i salonen, men derimellem kommer en stylist og fotograf fra Sverige forbi med henblik på at fotografere til en boligreportage. Mit mantra de senere år har været at sige ja, hvis ikke det gør ondt, så “ja” blev svaret til trods for kun få dages varsel.

Jeg har efterhånden prøvet det nogle gange, det med at få fotograferet sit hjem, men jeg husker tydeligt den første gangs nervøsitet. Flere uger i forvejen forberedte jeg og gjorde ved! Nu ved jeg heldigvis lidt om, hvad fotograferne kan med vinkler, og at stylisterne alligevel flytter på dit og dat undervejs, og endnu vigtigere; at et “dårligt hjørne” bare ikke indgår i reportagen, så jeg har det faktisk ret afslappet med dagens seance, som jeg bare glæder mig til.

For at gøre hjemmet klar til de prominente gæster, har jeg således købt blomster og grene, flyttet et par billeder, ryddet ekstra godt op og sat stearinlys i stagerne hist og pist. Resten tager vi i fællesskab, når de kommer senere – og hvis der er rod på overfladen, så proppes det bare ned i en skuffe til de er gået, ha ha.

Outfit 8 Outfit 7Outfit 3-2Outfit 4Outfit 2-2Outfit 6-2 Outfit 1-2

Reklamelinks: Kjole fra Asos // Støvler fra Pura Lopez // Bikerjakke fra Samsøe Samsøe // Kurvetaske fra Bob & Lutetia Vintage

I går mødtes jeg med Anya, som jeg lokkede til at knipse et par billeder af mit casual kjole-outfit. Kan du mon genkende kjolen fra indlægget med 32 kjoler til under 500 kroner? Jeg klikkede den hjem lige før jul, og den er altså ret hverdagsskøn, fordi den ikke strammer nogle steder, men trods alt signalerer, at man gider gøre sig en smule umage.

Nå, men dagen skal jo ligesom skydes igang, så jeg smutter. Nyd dagen og køb dig selv nogle blomster, hvis du har muligheden. Det gør én langt mere glad, end man lige går og er bevidst om, kram Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Nadia Kaplan
  26. januar 2017 kl 7:31

  Det er en virkelig fin kjole og hvor ser du glad ud 🙂
  Spændende med fotografering af din bolig 🙂

  Rigtig god dag.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.