Udgivet i Skriv en kommentar

Derfor elsker jeg januar

januar-3Copyright

English recap

Om fotolys og glædeslys, om genial hjælp til god planlægning (hvis man da selv må have lov at sige det) og om byen, der snart får besøg af undertegnede. Mangler du tricket til at værdsætte januar måned, så er her mit bedste forsøg på at hjælpe dig på vej…

Screendump

Januar er vist ret udskældt, men jeg har aldrig helt forstået hvorfor. Jeg tror i virkeligheden nok, at den er, hvad man gør den til – og dermed siger jeg ikke, at du er en kæmpe pessimist, hvis ikke du deler min optimisme, smil 🙂

januar-2

Måneden bringer nu meget godt med sig, og her taler jeg ikke engang om udsalg, men slet og ret om nogle dyder, som er dejlige efter december måned. Januar er måneden, hvor lyset begynder at vende tilbage til os, hvor der er mere ro på arbejdskalenderen, hvor man kan starte på en frisk med lige præcis, hvad man har lyst til – ikke fordi man i princippet ikke kunne starte på en frisk i en hvilken som helst anden måned, men januar kan bare noget helt andet, synes jeg.

Jeg glæder mig allerede nu til mange gode ting i januar måned, og hvis nu du selv er en af dem, der skælder ud på måneden, så synes jeg i stedet du skulle snuppe et par af mine punkter over dejlige ting at få gjort i januar:

  • Planlægge den kommende tid med vores Family Planner – derved slet og ret høste frugterne af den gode planlægning, så der bliver tid til at gøre alle de sjove ting, som jeg drømmer om
  • Nyde at lyset er på vej tilbage til os – allerede nu kan jeg for eksempel bedre få taget mine billeder henover dagens, og jeg mærker også på humøret, at det ikke er helt så mørkt længere
  • Lave madplaner og madforråd til fryseren, selvfølgelig med udgangspunkt i denne gratis madplanshjælper
  • Jeg glæder mig til en lille overnatningsdate med manden i Malmö – ren hygge, spise godt, sove i hotelseng og måske lidt shopping også?
  • Rydde op og sætte de ting til salg som “er det værd”
  • Se flere afsnit af Downton Abbey, som manden og jeg er blevet helt opslugt af her henover julen. Find den på Netflix, hvis du ikke allerede har set den – du vil ikke fortryde det
  • Småsnuse lidt til tips og tricks i Dubai – der skal vi nemlig holde vinterferie
  • Arbejde på min frisørhjemmeside, som jeg er igang med at give et løft (læs: det driller mig)
  • Nyde den ro, som december ikke gav på arbejdsfronten
  • Finde tid til at komme til dans igen – glæder mig helt og begynder at føle mig mentalt klar til flere hold

Byd endelig ind, hvis du har flere positive bud til januarlisten.

I februar har jeg fødselsdag og der er vinterferie, så du kan regne ud, at jeg synes lige så fint om den måned, som jeg gør om januar. Hvordan har du det egentlig med januar – er du også en af dem, der bare synes, den er grå og kedelig? Kærligst Dorte ♥

English recap

January always get a lot of negative outbursts but I don’t know why. I’ve always enjoyed the month that allows me to slow down a bit and especially the fact that the light begins to return to us is a positive. This month I am expecting to go on a sleep-over-date in Malmö with my husband, but also I’m planning to fill in our Family Planner, make dinner plans and find time to watch Downton Abbey on Netflix.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.