DIY kunstig plantevæg

DIY 12Copyright

English recap

Her får du en DIY på en kunstig plantevæg. Måske synes du, det er lidt skørt, men jeg har lavet den til min salon og får simpelthen så mange spørgsmål og kommentarer på den, at jeg tænkte den skulle have lidt blog-opmærksomhed.

Helt tilbage i sommers lavede jeg denne plantevæg til min lille salon, og fordi mange efterhånden har reageret positivt på den, vil jeg i dag dele en lille DIY, så du selv kan lave en. Jeg synes faktisk den er ret fin, og jeg kunne sagtens have fundet på at hænge den i stuen også, hvilket jeg også har gjort til indlægget her. Jeg tænker, at du nok bedre kan forholde dig til den i en hjemlig atmosfære end som accessorie i en frisørsalon?!

DIY 14Schonabk 1DIY 11

DIY – Sådan laver du en kunstig plantevæg

Du skal bruge kunstige planter, ståltråd, en ramme og saks. Jeg har købt planter og ramme i Ikea, og der skal bruges en hel del planter, hvor jeg især synes de matte, lysegrønne var bedst til at skabe bunddække med, men det er jo en smagssag.

DYI 1

Start med en ramme, kunstige planter, ståltråd og saks

DYI 5 DYI 4

Tag bagbeklædningen ud af rammen og skab et gitter af ståltråd på tværs.

DYI 2

Klip de kunstige planter ud i mindre grene – lav både små og større forgreninger. De større sparer dig for noget tid, mens de små sikre dig et varieret resultat

DYI 6

Læg grenene ind under gitteret og brug lidt ståltråd til at fæstne det, de steder, hvor det ikke sidder af sig selv. Fortsæt med at udbygge det grønne net til du har et jævnt resultat

DIY 10

Sæt plantevæggen tilbage i din ramme og hæng den på væggen.

Sig mig en gang, bliver det for skørt eller kunne du finde på at have sådan en plantevæg selv? Knus Dorte 

English recap

In my salon I have a pictureframe with plants – artificial ones of course. Here are some easy steps on how to make one if you’ like.

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

 

madplan

Follow:
Share:

3 Comments

 1. 19. januar 2017 / 13:57

  Kunne snildt finde på at lave sådan en selv (og da jeg er fan af planter på badeværelset – også når der ikke er vindue, ville det være en ganske fremragende løsning dertil), og jeg har – når du har haft taget billeder i rammens retning – tænkt på, hvordan du har lavet den, så tak for diy i dag. 🙂

  Husker du antallet af indkøbte, kunstige planter (det afhænger naturligvis af rammens størrelse, men bare for at have en målestok at gå ud fra)?

  • 19. januar 2017 / 22:17

   Fedt! Hvis du laver den, så tag mig lige eller send et billede. Det ville være sjovt at se ☺️ kh

  • 19. januar 2017 / 22:18

   Hov, det med antallet. Jeg husker det ikke men tror omkring 10 – måtte ud at købe ekstra undervejs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.