Udgivet i 4 kommentarer

Fredagsfavoritter

favoritterCopyright

links

Foruden en enkelt afstikker, er favoritterne denne uge et mismatch af olivengrønne nuancer holdt mod sart rosa – et humørsmittende farvevirvar, der kunne udvikle sig til lidt af en kærlighedsaffære for mig…

Endelig fredag fristes man til at sige! I hvert fald har det været en travl og begivenhedsrig uge for mig, og jeg vågner lettet og glad her til morgen efter et veloverstået blognetværksmøde i går. Hurra for det. Jeg overlevede i øvrigt min del af oplægget, og i det hele taget var eventet en stor succes. Det vidner jo om, hvor meget vi har behov for at få synliggjort vores faglighed. Nå, nok om det…

Fredagens favoritter bliver en god blanding af lidt af hvert, men i hvert fald måtte jeg lige lege lidt videre med farvekombinationerne fra det outfit, jeg delte med jer i går. Det var nemlig ret fint med den skinnende olivengrønne mod det sart rosa, og det slog mig, at det bestemt også ville være fint som bolig accessorie, dagens favoritter er en god blanding af bolig og mode.

Mange af de viste ting er i øvrigt fra Ellos, som ved benyttelse af tilbudskoden 355401 giver 25% rabat på din bestilling*, hvilket altså inkluderer  masser af brands og møbler.

 1. Ring fra Vera Vega*
 2. Nederdel fra Rosemunde*
 3. Sengesæt i fin rosa fra Ellos Deluxe*
 4. Pude med grønne blade fra Ellos*
 5. Pura Lopez ruskindsstøvler
 6. Vægtæppe med fryns fra Ellos – i brune farver her*
 7. Lyserød sengehimmel fra Ellos*
 8. Fin retrovase fra House Doctor*
 9. Montana skrivepult*
 10. Lampe fra Ellos*
 11. Limefarvet kludetæppe fra Himla*
 12. Lyserød frynse sweatshirt fra Asos*
 13. Grønne bredbenede culotter fra Asos*
 14. Fineste ring fra Vera Vega*
 15. Cube table fra Kristina Dam*
 16. Vinrøde nittebesatte Chelsea Boots*
 17. Kurv fra Bloomingville*

Min dag startede med et kreativt møde iført blød buks og masser af the. Det er dejligt at kunne lave sit arbejde på den måde også, ikke mindst når der blev brugt en masse kræfter dagen inden. Netop nu sidder jeg så i bussen på vej til et presseevent hos Montana, som jeg faktisk er ret spændt på.

Jeg glæder mig godt nok til at smide mig på sofaen med dynen og X Factor autitions. Jeg ønsker dig en skøn fredag aften også, klem fra Dorte ♥

*gælder ved nybestilling på tøj, sko, boligtekstiler, møbler, indendørsbelysning, tapeter og gulvtæpper hos Ellos, dog kun én gang pr. kunde og senest den 8. januar 2017. Tilbudskoden kan ikke kombineres med andre tilbud, nedsatte varer, varer mærket med ”Kampagnepris” eller ”Design by” og mærkerne UGG, Odd Molly, SPANX, Vagabond og Odd Molly Home er ikke omfattet af kampagnen hellere.
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

–>

4 tanker om “Fredagsfavoritter

 1. Hvordan er pura Lopez i str?

  1. Hej Trine.

   Ret almindelige synes jeg, måske en lille smule store, men ikke meget – jeg har i hvert fald taget samme størrelse, som jeg plejer 🙂 Kh Dorte

 2. Lyder som om du har haft lidt at se til. Håber du får en mere rolig og afslappende weekend. 🙂
  Giver dig helt ret, farvenuancerne er helt fantastiske og rigtig lækker combi, at sætte de to farver op mod hinanden.

  Rigtig god weekend. 🙂

  1. Ja, weekenden gør mig godt so far – sov til 10.30 i dag og har bare hygget med familie, sne, bagning nu lidt tid ved bloggen – skønt! JEg er glad for at du kan lide favoritterne – jeg benyttede selv lige rabatkoden til Ellos i går og glæder mig til at få et tæppe hjem her en af dagene. Nyd weekenden, kærligst Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.