Udgivet i 2 kommentarer

Fredagsfavoritter

BS 8Copyright
English recap

Denne uges fredagsfavoritter har virkelig skovlen under mig, og det er udelukkende ét brand, der løber med hele opmærksomheden denne gang… der står mor-mode på agendaen, og vi fortjener det altså!

indlægget indeholder reklame_grøn

Denne uges fredagsfavoritter dedikeres suverænt til Black Swan, der driller os online med billeder af deres kommende kollektion. Den er for vild, og jeg kommer helt sikkert til at valse rundt i flere af de styles den kommende sæson.

Jeg har ikke lagt skjul på, at jeg er vild med Black Swan, og det er der sådan set flere gode grunde til. Dels elsker jeg tøjet og priserne, men de taler jo nærmest for sig selv. Det som jeg til gengæld tror mange undervurderer, det er den luksus det er at shoppe fra en dagligstue i godt selskab – det er langt stærkere end man skulle tro, dels fordi man har tid til at overveje sine køb ordentligt, dels fordi man føler sig tryg i de hjemlige omgivelser og med de bedste dommere, man kan få; veninderne!

Jeg kender efterhånden Black Swans pasforme og størrelser så godt, at jeg ikke har så stort behov for at prøve det først, så jeg er nu også temmelig glad for webshoppen, hvor det er nemt og hurtigt at klikke hjem.

BS 1BS 9BS 3BS 5BS 6BS 7

Som sædvanlig starter salget af den nye kollektion eksklusivt hos konsulenterne, som de første 3 uger er de eneste, der kan taste dine ordrer. Efter de første 3 uger lægges kollektionen online, så først der kan du webshoppe løs. Hvis du har brug for at finde en konsulent, så kan du søge den nærmeste frem på dit postnummer her.

Jeg har udset mig både skjorte og shorts med det rødlige print, foruden de grønprintede bukser, cowboyskjorten og de sorte højtaljede bukser. Nu må vi så se, om det gør sig godt på min figur ♥

English recap

My favorites this week are a bit different since I have decided to give all attention to the new collection from Black Swan Fashion. I love everything about it and I can’t wait to touch and feel – even more to jump into those printet styles! I’m thinking that I will bring these summer styles with me to Dubai i february…

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

2 tanker om “Fredagsfavoritter

  1. Lækkerier ☺ Nøj, hvor jeg glæder mig til at iføre mig alm tøj igen og se lidt lækker ud og ikke bare rund ☺ Den der grønne kimono…. lækker!

    1. Forstår dig, men nu skal du også bare nyde mavsemoden ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.