0   22
0   87
4   112
16   197
3   97
3   153
12   136
9   221
8   130
6   204

Hotel i Madrid med perfekt beliggenhed

Hotel Madrid chueca beliggenhed
Photo via Hotel Praktik Metropol

Skal du til Madrid, og vil du bo godt til en fornuftig pris, så er dette hotel nok noget for dig med sin perfekte beliggenhed i gåafstand til de bedste områder i byen.

Her mellem jul og nytår delte jeg min guide til Madrid, men jeg fik slet ikke nævnt vores hotel. Det gør jeg til gengæld her, hvor jeg fortæller mere om vores 3-stjernede hotel med den perfekte beliggenhed.

Når vi rejser, bor vi som regel rimelig godt – det er en prioritering for os, når vi er afsted, at rammerne skal være lækre og velfungerende. Det er ikke altid antallet af stjerner, der afgør hvor godt man bor, og hvis man lige tager stilling til, hvordan man vil gribe dagene an på turen, kan man sagtens nedgradere på stjerner, hvis for eksempel man vil ud og finde måltiderne på egen hånd.

Hotel Praktik Metropol, Madrid

Da vi var i Madrid i oktober, valgte vi Hotel Praktik Metropol (reklamelink), som med sine 3 stjerner ikke har en restaurant, derimod er det et velfungerende opholdsrum, hvor man kan købe sig en kop Nespresso og hoppe på wifi’en, mens dagens ture planlægges. Vi rejste uden børn og havde hjemmefra gjort op med os selv, at fordi beliggenheden var så perfekt, ville vi hellere snuppe morgenmad og øvrige måltider i de lokale gader. Derfor var det uvæsentligt, at hotellet ikke havde en restaurant.

Vi blev heldigvis ikke skuffede ved ankomst, fordi hotellet var velholdt og hyggeligt indrettet med en blanding af nyt design og gamle, charmerende detaljer. Fordi hotellet “kun” var krediteret med 3 stjerner var priserne ret attraktive, så vi valgte at opgradere til et stort hjørneværelse med ekstra plads, men uanset værelsestypen var hotellet altså pænt og ordentligt.
Hotellet har i øvrigt en privat tagterrasse i flere plan med liggestole og adskillige kroge og udkigsposter. Hyggeligt til en aften med medbragt mad og rosé…

Hotel Madrid chueca beliggenhed

Udsigt fra tagterassen på Hotel Praktik Metropol

Hotel Madrid chueca beliggenhed
Photo via Hotel Praktik Metropol
praktik-1
Photo via Hotel Praktik Metropol

Hotel Madrid chueca beliggenhedHotel Madrid chueca beliggenhedHotel Madrid chueca beliggenhed

Hotel Madrid chueca beliggenhed
Photo via Hotel Praktik Metropol

Beliggenheden for hotellet er super, både i forhold til Centrum (den store plads, som forbinder gågaderne) og samtidig i gåafstand til operaen og kongeslottet. Vigtigst af alt er beliggenheden helt perfekt i forhold til områderne Chueca og Malasana, som vi gerne ville bruge en del tid i og foretrækker frem for alt.

Hotel Madrid chueca beliggenhed

Læs mere om Toma Cafe og Mercado de San Anton her // Læs mere om SR.ito og Naif her // Se min samlede guide til Madrid

Det var det sidste planlagte indlæg om Madrid, men mon ikke også du finder en del brugbar information i mine indlæg? Jeg håber det – det er trods alt derfor, jeg prioriterer at skrive disse rejseerfaringer ned 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Follow:
0
Share:

2 Comments

  1. SofieW
    23. januar 2017 / 13:05

    Det er sådan nogle brugbare informationer. Tak for dem, de er straks bogmærket i rejse-mappen.

    • 31. januar 2017 / 13:23

      Perfekt Sofie, så kan det være I snart kan komme afsted på kærestetur måske? Håber alt er vel, knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.